Administratorul judiciar al lui Dinamo a dezvăluit suma totală a datoriilor clubului

1 lună in urmă 16

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Din această sumă, conducerea ”câinilor” poate respinge anumite cereri. În plus, aceștia poartă deja discuții cu ”cel puțin” patru potențiali investitori.

Răzvan zăvăleanu: ”Vom analiza aceste declarații de creanță”

„Pot spune care sunt sumele cerute, nu neapărat că au legătura cu realitatea. E vorba de 8.000.080 de euro. Din aceste sume vom respinge. Noi vom analiza aceste declarații de creanță și vom spune care este părerea noastră. Deja, la prima vedere, sumele sunt mult mai mici.

Nu e niciun secret că am avut discuții cu cel puțin patru potențiali investitori. Activul Dinamo nu este unul foarte important. Nu mă refer la valoarea jucătorilor, deși nici aceea nu este foarte mare pentru că sunt jucători tineri. În momentul în care cineva întreabă valoarea pe care trebuie să o plătească se uită, evident, și către ce cumpără.

Cumpără doar ideea de Dinamo sau cumpără și anumite active? Noi suntem în stadiu de inventariere acum, pe care urmează să finalizăm chiar astăzi. După evaluare vom ști exact care este valoarea care se poate vinde alături de ceea ce înseamnă drepturile nepatrimoniale privind Dinamo”, a spus Zăvăleanu, pentru Radio Dinamo1948.

A doua insolvență din istoria lui Dinamo ar putea dura trei ani și jumătate

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

În septembrie 2015, adică după un an și patru luni, Dinamo devenea primul club care ieșea din insolvență. Acum, situația pare să fie mult mai delicată, iar din estimările noii conduceri a ”câinilor”, întreaga procedură ar dura aproximativ trei ani și jumătate! Asta dacă nu va veni un om puternic din punct de vedere financiar, care să fie dispus să investească în ”Ștefan cel Mare”.

Încurajator este că Dinamo continuă să atragă, chiar dacă rezultatele echipei din ultimii ani au fost mult sub așteptări. Șefii clubului sunt în discuții cu mai mulți oameni de afaceri interesați să se implice, însă nu acesta este obiectivul pe termen scurt pe care-l are conducerea, care vrea, mai întâi, să vadă care este situația ”la virgulă” a clubului. 

Etichete: dinamo , datorii dinamo , razvan zavaleanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă