Administrația SUA boicotează Jocurile Olimpice de iarnă din Beijing!

2 săptămâni in urmă 25

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021, 19:46 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 19:47

Președintele american Joe Biden va anunța foarte curând că niciun oficial guvernamental de peste Ocean nu va participa la ceremonia de deschidere de la Jocurile Olimpice de Iarnă, din 2022, care au loc în Beijing.

Washington Post a făcut publică informația, subliniind că o confirmare oficială va veni foarte curând. Joe Biden și președintele Chinei, Xi Jinping, au avut o conversație de 3 ore și jumătate la telefon, cu câteva zile în urmă, însă oficialul comunist nu l-a invitat formal pe președintele american să participe la festivitatea de la Beijing.

Lupta luptelor! „Cel mai înfricoșător om din lume” se va bate cu „Iranianul Hulk”

MMA

Lupta luptelor! „Cel mai înfricoșător om din lume” se va bate cu „Iranianul Hulk”

„În convorbirea cu Xi, Biden a ridicat problema situațiilor din Tibet, Xinjiang și Hong Kong, precum și cea a respectării drepturilor omului în general de regimul chinez”, a explicat Casa Albă într-un comunicat de după discuție. 

Nu se știe, deocamdată, care va fi dimensiunea boicotului american, dacă el va fi doar diplomatic sau și unul sportiv. Jocurile Olimpice de iarnă vor avea deschiderea pe 4 februarie, la Beijing, și vor dura 16 zile. China este acuzată de țările democratice de încălcări repetate ale drepturilor omului. 

Citește și: 

„I-am zis mamei: «Știu cum putem să-l omorâm pe tata, dar unde ducem cadavrul?»” » Povestea tulburătoare a dublei campioane olimpice Nicola Adams

Conducerea FR Schi refuză din nou participarea celei mai bune sportive din România la Jocurile Olimpice de iarnă!

Playtech: Femeia cu care Petrică Mâțu Stoian voia să plece în VACANȚĂ. Tot ea rupe tăcerea despre Niculina Stoican


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă