Administrația Prezidențială, mulțumită de mersul de până acum al campaniei de vaccinare anti-COVID. Ce spune consilierul prezidențial Diana Păun

1 lună in urmă 23

Vaccinare Romania - Diana Paun

Vaccinare Romania - Diana Paun

Consilierul prezidenţial Diana Păun a declarat joi că actuala campanie de vaccinare anti-COVID 19 reprezintă "un succes", gradul de convingere a populaţiei atingând "cote îmbucurătoare". Aceasta a participat la dezbaterea online "Vaccinarea, prezent şi viitor", organizată de DC Media Group, unde a vorbit, printre altele, și de  realizarea unei "imunizări în masă" în perioada următoare de timp. 

JOI, 28 IANUARIE 2021, 17:16

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbirnea

Diana Păun: "Campania de vaccinare anti-COVID este un succes. O spun statisticile europene. Încă de la începutul campaniei ne aflăm pe primele locuri la nivel european, ceea ne dă speranţa că lucrurile se fac organizat şi că populaţia României a conştientizat gravitatea pandemiei şi importanţa vaccinării, iar gradul de convingere a populaţiei a atins cote îmbucurătoare."

Conform agenției Agerpres, consilierul prezidențial Diana Păun a evidenţiat că "un sistem de sănătate rezilient se poate construi numai pe pilonul prevenţie".

Diana Păun: "Preşedintele României a lansat în toate mesajele şi acţiunile sale publice ideea educaţiei pentru sănătate şi a prevenţiei şi mă bucur că aceste mesaje au dat roade. Vaccinarea a adus beneficii enorme omenirii. (...) Îi sfătuiesc pe toţi cei care vor să se vaccineze să se informeze corect şi să-i informeze, la rândul lor, pe cei din jur pentru a reuşi să-i convingem pe nehotărâţi că acesta este modul de a reveni cât mai repede la viaţă. (...) Este mai uşor şi mai ieftin să previi, decât să tratezi."

Mai multe articole despre:

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă