„Adiță Păun… Așa îl cheamă, Adiță Păun?!”. Marius Șumudică explică eroarea fotbalistului din meciul de la Berna: „A greșit din frustrare!”

2 luni in urmă 26

CFR Cluj a părăsit Liga Campionilor după ce a fost învinsă cu 3-1 pe terenul lui Young Boys Berna într-un meci dominat autoritar de elvețieni și în care Adi Păun a văzut două cartonașe galbene ca urmare a unor gesturi copilărești. Antrenorul Marius Șumudică a lăsat de înțeles că jucătorul său nu este încă atât de copt la minte cum ar trebui să fie la cei 26 de ani ai săi.

Mijlocașul campioanei României, Adrian Păun, a pecetluit soarta meciului cu Young Boys Berna după ce a văzut cartonașul roșu la 1-3, CFR nemaifiind capabilă să emită pretenții din acel moment. Fotbalistul clujenilor a primit  primul galben după ce l-a împins pe un adversar când jocul era oprit pentru a-i lua mingea din brațe și a fost eliminat după doar șapte minute, când a comis un henț, apoi a șutat în minge după fluierul arbitrului.

Antrenorul Marius Șumudică este de părere că jucătorul a comis aceste gesturi din frustrare, dar trage un semnal de alarmă privind imaturitatea de care acesta dă dovadă.

Marius Șumudică explică eroarea lui Adi Păun din meciul de la Berna: „A greșit din frustrare!”

În timpul unei conferințe de presă care a avut loc joi, ziariștii prezenți i-au ridicat mingea la fileu antrenorului campioanei, întrebându-l dacă „Adiță Păun” a fost sancționat de conducere pentru greșelile de la Berna. Marius Șumudică nu a ratat momentul de a ironiza diminutivul diminutivului acceptat de fotbalist, despre care spune că ar trebui să fie cunoscut drept Adi Păun.

„Așa îl cheamă, Adiță Păun…? Adiță Păun… Cred că nu mai trebuie să fie Adiță Păun, trebuie să fie Adi Păun! Are și el un copil acum, are o familie. Cu apelativele astea…”, a spus Șumudică.

Antrenorul lui CFR Cluj a declarat că jucătorul a comis acele gesturi copilărești din frustrare, dar a menționat că nu știe nimic despre o eventuală amendă, care de altfel nici nu intră în responsabilitățile sale. „Este un jucător care face parte din lotul nostru și care a greșit la momentul respectiv. A fost o frustrare, probabil, la acel henț, și din cauza rezultatului. Nu trebuia să aibă o astfel de ieșire. În legătură cu amenda, nu sunt în măsură să vă spun și nu sunt nici cel care decide”, a comentat Marius Șumudică.

The post „Adiță Păun… Așa îl cheamă, Adiță Păun?!”. Marius Șumudică explică eroarea fotbalistului din meciul de la Berna: „A greșit din frustrare!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă