Adio, Barcelona?! Messi și mutarea prin care le-a dat șah catalanilor: ultima achiziție îl dă de gol cu privire la viitorul său | VIDEO

2 săptămâni in urmă 20

Lionel Messi mai are contract cu Barcelona doar până în vară, iar numeroase cluburi cu bani l-au ofertat deja. Din SUA și până-n Europa, Messi are oferte de peste tot.

Poate una dintre cele mai bănoase oferte vine de la echipa lui David Beckham, Internacional Miami, din MLS. Astfel, Messi (33 de ani) s-a gândit să nu rămână descoperit în eventualitatea unui transfer peste Ocean și și-a cumpărat un apartament fabulos.

Messi și-a cumpărat un apartament fabulos!

7.3 milioane de dolari a plătit Messi pentru apartamentul de 700 metri pătrați și vedere 360 de grade deasupra regiunii South Beach, scrie Marca. Mai mult, noua achiziție a argentinianului are o terasă de 200 metri pătrați și o pivniță cu 1.000 de sticle de vin, dar și o sală de forță.

Presa internațională s-a grăbit deja să menționeze că acesta a fost pasul decisiv în ceea ce privește viitorul lui Messi în fotbal, după ce în vară va rămâne liber de contract.

Imagini cu un apartament similar cu cel cumpărat de Messi

Oferte peste oferte pentru Messi

Messi cu siguranță n-a dus lipsă de oferte în niciun moment din ultimii ani în fotbal, mai ales acum când toate cluburile stau la pândă să-l ia liber de contract. PSG, Manchester City sunt doar două dintre cluburile care l-ar putea achiziționa pe Messi datorită petrodolarilor patronilor săi.

Cu toate acestea, Messi ar tinde mai mult spre Statele Unite ale Americii. Un factor important îl reprezintă familia sa, care preferă Miami ca destinație de vacanță.

„Fanii vor să vadă aici nume mari. Avem deja jucători precum Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi, care au adus strălucire, dar pe viitor vrem să aducem mai multe vedete. Au fost menționați Leo și Cristiano, care au fost în top în ultimii 15 ani. Vrem să găsim jucătorul potrivit, care încă mai are ambiție și vrea să câștige. Cu oricine vorbim, trebuie să ne asigurăm că asta își dorește. Miami este cu adevărat o atracție și jucători precum Messi și Ronaldo vrem să aducem” – David Beckham

 

The post Adio, Barcelona?! Messi și mutarea prin care le-a dat șah catalanilor: ultima achiziție îl dă de gol cu privire la viitorul său | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă