Adina Niculae inspiră încredere oamenilor de fotbal: "Nu a venit de la terasă să se ocupe de Astra"

1 săptămână in urmă 1

Liga 1: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

Adina Niculae (31 de ani) este absolventă a Facultății de Management, din cadrul ASE, și este implicată în mai multe afaceri ale tatălui ei. La fel ca majoritatea oamenilor de fotbal, Narcis Răducan consideră că fiica lui Ioan Niculae este pregătită pentru a prelua destinele Astrei Giurgiu.

Galerie Foto

Narcis Răducan: "Adina Niculae nu a venit de la terasă să se ocupe de fotbal"

"Nu e oricine, are afaceri de ani de zile. Nu a venit de la terasă să se ocupe de fotbal. E în mediul de afaceri de ceva timp și, având în vedere că face parte din familie, poate e chiar mai bine, poate dă o notă de echilibru și de profesionalism. Femeile sunt mai serioase. Cred că avea agenție de turism, ceva de genul", a declarat Narcis Răducan, la emisiunea Liga Digi Sport.

Florin Bratu a întărit spusele lui Narcis Răducan și a punctat că schimbarea forțată din conducerea Astrei poate reprezenta un avantaj pentru trupa lui Eugen Neagoe. "Bratone" consideră că unii jucători giurgiuveni se puteau simți intimidați de Ioan Niculae.

"Poate fi un avantaj pentru Astra. Sunt mulți jucători care simt presiunea unui patron care vine de două-trei ori pe săptămână la echipă. Dani Coman se va ocupa cu siguranță foarte bine, are experiența necesară. Sunt bune și astea, dar nu tot timpul sunt văzute cu ochi buni de anumiți jucători (n.r. - Ioan Niculae ar fi intrat în vestiar)", a spus Florin Bratu.

VIDEO Declarațiile lui Narcis Răducan și Florin Bratu la adresa noii patroane de la Astra Giurgiu, Adina Niculae

Etichete: narcis raducan , florin bratu , adina niculae , patroana astra giurgiu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă