Adina Buzatu și fiica ei sunt partenere de afaceri. „Sara e responsabilă, e omul meu de bază”

2 luni in urmă 23

Adina Buzatu deține o afacere în România. Aceasta a dezvăluit abia acum că cea care o ajută de fiecare dată e chiar Sara. Fiica ei locuiește, studiază și muncește în Londra, însă își ajută mama ori de câte ori are nevoie.

„Sara este la Londra acum, termina masteratul și are dizertația de făcut. E în focuri, lucrează, deci mai greu să reușesc să vorbesc cu ea, darămite să mă văd. La Sara îmi trebuie programare.”, a dezvăluit Adina Buzatu despre fiica ei pentru viva.ro.

Chiar dacă sunt la mare distanță una de alta, Sara e omul de bază al Adinei Buzatu.

„Să știi că îmi este în continuare greu, iar Sara lucrează cu mine de la distanță. Ea are job, își face masterat-ul, dar lucrează și cu mine. Îmi este extrem de necesară, nu știu ce m-aș face fără ea, pentru că e capul limpede, eu sunt aeriana, creativă, ea e capul limpede. Îmi reamintește de zece ori ce avem de făcut.”. a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

adina buzatu si fiica sara in afaceri 3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Este omul meu de bază și mă bucur că s-a dezvoltat ca adult extrem de responsabil. Este un om responsabil, serios, foarte atent la toate detaliile. Rezolvă absolut orice pe loc, nu e genul care amână de azi pe mâine, e genul care zice să facem astăzi.

Așa a făcut și cu școala, ea pune toate proiectele înainte. (…) Are agendă și își bifează toate task-urile făcute. Sunt tare mândră de ea”, a mai precizat Adina Buzatu, în încheiere, despre fiica ei, Sara pentru viva.ro.

Recent, Adina Buzatu a spus care a fost primul ei job. În vârstă de 44 de ani, aceasta este acum cel mai cunoscut stilist român specializat în vestimentație pentru bărbați.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă