Adina Bourceanu, despre cea mai mare schimbare din viața ei. „M-a ajutat, dar n-aș mai face asta!” De ce nu s-ar mai tunde la zero | GALERIE FOTO

1 săptămână in urmă 2

Adina, soția lui Alexandru Bourceanu, a surprins în 2020 în momentul în care a decis să facă o schimbare mare în viața ei și să se tundă la zero.

Soția fostului căpitan de la FCSB a luat această decizie după ce a slăbit foarte multe kilograme în urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului și susține că nu regretă că a renunțat la părul lung, dar că nu ar mai face acest lucru.

Adina Bourceanu, despre cea mai mare schimbare din viața ei

Totodată, Adina Bourceanu a explicat cum s-a ferit în perioada cu temperaturi scăzute și a dezvăluit ce planuri are de viitor în ceea ce privește înfățișarea sa.

„N-am regretat când m-am tuns, n-aș mai face lucrul ăsta, nu intenționam să rămân așa pe termen lung. Am vrut să fac asta o dată în viață și am făcut-o, mă bucur că am făcut asta. M-a ajutat cu stima de sine și toate astea, deși nu eram în primele două săptămâni foarte fericită de look-ul meu, a trebuit să îl port cu mândrie și trebuia să fiu puternică. M-a ajutat!”, a spus Adina Bourceanu la Antena Stars.

Așa arăta Adina Bourceanu înainte să se tundă la zero

„Am purtat tot felul de peruci în perioada rece, trebuia să-mi acopăr cumva capul. Cel mai bine m-am simțit când eram tunsă periuță, mi-au plăcut cam toate etapele de când m-am tuns și până la momentul ăsta. Intenționez să-mi las părul să-mi crească la un nivel mediu, cum era și înainte. Dar o să mă bucur de fiecare etapă a lui creștere pentru că trebuie să îi mai dau câte o formă și atunci profit de fiecare moment să mai fac câte o schimbare. Acum nu mă mai gândesc la nicio altă schimbare, a fost asta o schimbare destul de mare, e suficient. În timp, dacă-mi mai vine vreo idee, nu o să stau prea mult pe gânduri, dar acum sunt ok așa”, a mai adăugat soția lui Alexandru Bourceanu.

The post Adina Bourceanu, despre cea mai mare schimbare din viața ei. „M-a ajutat, dar n-aș mai face asta!” De ce nu s-ar mai tunde la zero | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă