Adi Vasile, antrenorul lui CSM București, speriat de un detaliu înaintea deplasării decisive din Rusia: „E neobișnuit pentru noi”

1 lună in urmă 9

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021, 20:43 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 21:02

CSM București a câștigat manșa tur a sfertului de finală cu ȚSKA Moscova, scor 32-27, dar antrenorul Adi Vasile (38 de ani) îndeamnă la cumpătare. 

Returul dintre ȚSKA Moscova și CSM București e programat duminica viitoare, de la ora 17:00

CSM București este favorită înaintea returului cu ȚSKA, dar rusoaicele au un avantaj. La Moscova, accesul fanilor va fi permis în sală. Adi Vasile se teme de acest lucru. 

ȚSKA Moscova - CSM București, cu spectatori

„Prima repriză a fost aproape perfectă. Oricât de mult ne-am dori, e foarte greu să repeţi o asemenea repriză în care eşti la cel mai înalt nivel. O să jucăm cu public, lucru care deja pentru noi este un lucru neobişnuit, să avem gălăgie în sală. 

Va fi un retur foarte echilibrat. Se va juca pe durata tuturor celor 60 de minute. Este unul dintre acele meciuri în care toată munca pe care ai depus-o pe parcursul anului trebuie să se reflecteze în acel meci”, a declarat Adi Vasile, la Look Sport+. 

FOTO Cele mai tari imagini din CSM București - ȚSKA Moscova

Citește și alte știri din handbal: 

EXCLUSIV Primarul Nicușor Dan: „Bucureștiul are nevoie de CSM. E un brand pentru București!” + „Echipa de handbal costă 17-18 milioane de lei”

Baia Mare e în semifinale! Încă o victorie în fața Brăilei

Playtech: Țara care a OPRIT de urgență toate vaccinările cu AstraZeneca. Se fac investigații amănunțite după ce li s-a întâmplat mai multor oameni


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă