Adi Vasile, acoperit de scandări la conferința de după ratarea calificării: „Când mă uit în oglindă, o să regret decizia asta”

4 săptămâni in urmă 1

HANDBAL  ·  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 28-25

România a câștigat meciul cu Muntenegru, scor 28-25, ultimul al Turneului Preolimpic de la Podgorica, dar a ratat calificarea la Jocurile Olimpice. Selecționerul Adi Vasile (38 de ani) îți asumă o parte din vină.

România a câștigat meciul cu Muntenegru, scor 28-25, ultimul al Turneului Preolimpic de la Podgorica, dar a ratat calificarea la Jocurile Olimpice. Selecționerul Adi Vasile (38 de ani) îți asumă o parte din vină.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021, 19:06 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 19:09

România a câștigat meciul cu Muntenegru, scor 28-25, ultimul al Turneului Preolimpic de la Podgorica, dar a ratat calificarea la Jocurile Olimpice. Selecționerul Adi Vasile (38 de ani) își asumă o parte din vină. 

Adi Vasile a susținut conferința de presă pe fondul sonor al scandărilor de bucurie din vestiarul muntenegrean. Selecționerul s-a făcut cu greu auzit. 

Adi Vasile, după România - Muntenegru 28-25: „Era visul fetelor”

„Este un moment foarte trist, un moment amar. Importanța acestui meci a fost uriașă, era un mare vis pentru noi, pentru fete. S-au luptat pentru momentul ăsta timp de 4 ani. E foarte greu să vorbesc. Am simțit că eram acolo, am fost aproape. Ce contează cel mai mult e că toată lumea a lăsat energia pe teren, că fetele au jucat cu inima. Contează pentru viitor. Azi suferim mult, ne va lua ceva să ne revenim, dar viitorul e în față și trebuie să luăm lucrurile bune.

Astăzi simt că ar fi trebuit să schimb ceva mai rapid. Când mă uit în oglindă asta simt, că trebuia să încerc ceva mai devreme”, a spus Adi Vasile, în conferința de presă de la final. 

A fost o victorie amară. Am avut prea multă dorință și cred că asta ne-a împiedicat să marcăm golurile necesare calificării. Vreau să felicit echipele adverse și îmi pare rău că nu ne-am calificat. Nu aș vrea să lăsăm capul jos, iar colegele mele să renunțe la acest vis, chiar dacă multe dintre noi nu vor mai fi aici
- Laura Pristăviță

Citește și alte știri din handbal: 

Sar scântei la Podgorica! Norvegiencele acuză public o înțelegere între România și Muntenegru!ȚSKA Moscova, adversara CSM București în „sferturile” Ligii Campionilor, și-a demis antrenorul!

De când a renunțat la tv, actorul face tot ce îi stă în putere pentru a-și întreține familia. Ce s-a ales acum de renumitul actor, Emil Mitrache: „Altă soluție nu am!” Nu mai face nici taximetrie

Libertatea

Playtech: Fata lui Gigi Becali încalcă toate regulile. N-a avut nicio jenă în București
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă