Adi Popa, reacție cu subînțeles în cazul Florinel Coman: „În fiecare club trebuie să fie câte o persoana avizata care să îi îndrume!”. Ce spune despre fostul său coleg de la FCSB | EXCLUSIV

1 lună in urmă 2

Adrian Popa, atacantul în vârstă de 32 de ani al echipei Academica Clinceni, a vorbit despre situația lui Florinel Coman, atacantul în vârstă de 22 de ani, care s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins fără un permis de conducere valabil, conducând cu 165 km/h.

Fostul fotbalist al lui FCSB este de părere că este și vina clubului pentru cele întâmplate cu Florinel Coman. Adi Popa consideră că jucătorii tineri ar trebui să aibă parte de o îndrumare adecvată nu numai pe plan sportiv.

În ceea ce îl privește pe Florinel Coman, Adi Popa îi ține pumnii ca acesta să revină la forma bună pe care a traversat-o înainte de accidentarea la gleznă suferită în urmă cu câteva luni.

Adi Popa, despre Florinel Coman, jucătorul de la FCSB prins fără permis valabil

„Consider că în fiecare club trebuie să fie câte o persoana avizata care să îi îndrume și să îi sfătuiască către mai bine. Mai multe nu pot să comentez despre Florinel, este prietenul meu, îi doresc mult succes, multe goluri, cum era și anul trecut, goluri pe bandă rulantă și atâta tot.

(n.r. Pe voi cine v-a sfâtuit atunci când erați mai tineri?) Am avut norocul ca am avut la Chiajna un grup frumos cu Trică, cu Poe, Petre Marin, fotbaliști de la care am avut să fur câte ceva. Și la Gloria Buzău, când am fost cu grupul acela de la Timișoara. La Buftea la fel, chiar dacă eram în Liga 3 și Liga 2, aveam jucători cu experiență care ne mai ofereau un sfat tuturor, nu doar mie, tuturor ne mai spuneau din expriențele lor, din greșelile pe care le-au făcut, ne mai îndrumau. Acum, fiecare trage concluzia pentru el și știe ce e bine și ce nu”, a spus Adi Popa, în exclusivitate pentru ProSport.

Întrebat dacă Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, ar trebui să fie un astfel de sfătuitor pentru jucătorii tineri, Adi Popa a evitat subiectul și a răspuns scurt: „Nu comentez”.

The post Adi Popa, reacție cu subînțeles în cazul Florinel Coman: „În fiecare club trebuie să fie câte o persoana avizata care să îi îndrume!”. Ce spune despre fostul său coleg de la FCSB | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă