Adi Popa îi ține pumnii lui George Pușcaș în Anglia: „Sper să promoveze!” | VIDEO EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Adrian Popa, atacantul în vârstă de 32 de ani al celor de la Academica Clinceni, a vorbit despre fosta sa echipă, Reading, la care activează George Pușcaș (24 de ani).

Jucător la Reading în perioada 2017–2020, Adi Popa a jucat doar 17 meciuri pentru prima echipă, în liga a doua engleză, însă nu a plecat supărat de acolo și le ține pumnii foștilor săi colegi în drumul către promovare.

De asemenea, fostul campion al României cu FCSB îi ține pumnii lui George Pușcaș, atacant proaspăt revenit după o accidentare.

Adi Popa îi ține pumnii lui George Pușcaș

„Nu știu, n-am mai ținut legătura cu nimeni de acolo, cu foști colegi. Am avut multe aici, meciuri la trei zile. Am mai urmărit ce face echipa, am văzut ca sunt pe loc de play-off. Sper să promoveze, e un club mare, cu condiții, club unde s-a investit foarte mult și le doresc mult succes să promoveze.

Atât lor, cât și lui George să joace cât mai mult și să înscrie cât mai multe goluri. (n.r. Cu Pușcaș ai vorbit?) Nu, n-am vorbit. Ne-am intersectat acolo, la Reading, o perioadă de o săptămână două și atâta tot”, a spus Adi Popa, în exclusivitate pentru ProSport.

Reading este pe locul 5 în clasamentul ligii secunde idn Anglia, cu 51 de puncte, având cu 16 puncte mai puțin decât liderul Norwich și cu 9 puncte mai puțin decât Brentford, echipa de pe locul secund.

Adi Popa s-a transferat de la FCSB la Reading în ianuarie 2017, în schimbul sumei de 600 de mii de euro. După un an, acesta a ajuns sub formă de împrumut la Al Taawon, în Arabia Saudită. A revenit la Reading, iar în februarie 2019 a fost împrumutat la Ludogoreț, în Bulgaria, pentru jumătate de an.

În august 2019, a revenit în România, la FCSB, sub formă de împrumut, însă nu a stat nici aici prea mult și a mers la FC Voluntari. La scurt timp, a semnat cu Academica Clinceni, unde activează alături de alți foști colegi de la FCSB: Florin Gardoș, Paul Pîrvulescu, Cristi Tănase și Raul Rusescu.

The post Adi Popa îi ține pumnii lui George Pușcaș în Anglia: „Sper să promoveze!” | VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă