Adi Popa continua razboiul cu FCSB si in 2021! Mijlocasul e gata sa mearga la TAS! Pentru ce vrea sa se lupte cu fosta echipa: Exista un risc!

1 lună in urmă 15

Adi Popa (32 de ani) s-a despartit de FCSB in vara anului trecut, insa de atunci o tine din proces in proces cu fosta echipa.

Nemultumit ca nu si-a primit toti banii in ultimele luni de contract cu FCSB, Adi Popa si-a trimis fosta echipa la comisii unde a castigat si intr-un final, a primit motivarea din partea judecatorului.

Cu toate acestea, mijlocasul nu va primi intreg salariul de la FCSB si daca isi va dori acest lucru va fi nevoit sa mearga la TAS, unde exista riscul sa si piarda, anunta Emilian Hulubei, presedintele AFAN:

"A venit motivarea, acum avem timp pana pe 7 ianuarie sa facem recurs la TAS. S-a judecat in echitate, i-au taiat doar o luna din salariu. Daca stai sa calculezi toata perioada de pandemie, el a luat salariul injumatatit, adica 50%.

Vedem daca el vrea sa mearga la TAS. Acolo exista un risc, sa piarda si el. Nu sa piarda tot, dar sa piarda procesul. Sunt niste taxe destul de mari la TAS", a spus Emilian Hulubei, pentru Digi Sport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă