Adi Mutu, prima reacție după victoria cu Ungaria U21: „Asta definește această generație!” Mesaj pentru fanii naționalei

2 săptămâni in urmă 1

Adi Mutu a declarat imediat după victoria cu Ungaria U21, 2-1, de la Campionatul European de tineret, că generația actuală dovedește spirit de luptă, iar suporterii naționalei trebuie să aprecieze acest lucru.

România a obținut o victorie cu mari emoții, 2-1 cu Ungaria, iar naționala adună 4 puncte, după remiza, 1-1, cu Țările de Jos. Pentru naționala lui Adi Mutu urmează meciul cu Germania, ultimul din faza grupelor.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Adi Mutu, prima reacție după victoria cu Ungaria U21: „Asta definește această generație” Mesaj pentru fanii naționalei

”Băieții au arătat spirit de luptă, asta definește această generație. Am reușit să întoarcem rezultatul, asta e de apreciat, fanii trebuie să fie mândri de acești băieți”, a declarat Adrian Mutu, la TVR.

Și Gabi Balint a avut cuvinte de laudă la adresa jucătorilor. Unul dintre cei evidențiați a fost Andrei Vlad, care a avut câteva intervenții salvatoare, inclusiv in finalul meciului.

”Mi-a plăcut echipa, a demonstrat că știe să joace ca grup. Mi-a plăcut atitudinea lor. Lui Moruțan nu prea i-a ieșit nimic, dar echipa a reușit să revină. Noroc cu trioul din stânga, Boboc, Mățan și Ciobanu au realizat acțiuni extraordinare în partea stângă, păcat că n-am avut un atacant inspira.

Vlad a avut trei intervenții fenomenale, crește de la meci la meci, eu n-am avut încredere în el, dar uite că a salvat echipa”, a declarat Gabi Balint.

Dumitru Dragomir, atac violent la Olimpiu Moruțan, după meciul cu Ungaria: „Să stea dracu’ liniștit! Să-l cheme Gigi Becali la raport!”

Dumitru Dragomir a pus tunurile pe Olimpiu Moruțan, după victoria naționalei cu Ungaria U21. Echipa lui Adi Mutu a câștigat cu 2-1, iar fostul șef de la LPF spune că Olimpiu Moruțan a jucat deplorabil.

„Băi, Moruțan dacă nu-i spune cineva să joace pentru echipă… el vrea să joace pentru el, să fie vândut, să își ia bani mulți. Să stea dracu’ liniștit! Altfel nu dă doi bani nimeni pe el. Să-l cheme Gigi la raport? Băi băiatule, îți bagi joc de carieră? Nu joacă nicăieri în lume dacă face treaba asta.

Arbitrajul? Cred că e bolnav omul, trebuie un consult medical la arbitru. Nu mai sunt bani, nu s-au făcut încasări, de-aia au scos VAR-ul. Vlad a fost cel mai bun din teren, că a scos pe final de meci. El și piticul ăsta, Mățan. A dat-o bine, ce mai…

Mi-au plăcut fundașii centrali amândoi și fundașul stânga Boboc. Ganea în primul meci a jucat extraordinar, nici azi nu a făcut-o rău, chiar dacă îl critică unii. Eu zic că nu ne bat nemții la tineret, așa cum nu ne-au bătut olandezii, iar olandezii s-ar putea să îi bată pe nemți. Echipa Olandei e echipă bună, să știți. Fugi dom’le, Ciobotariu e cel mai bun. A scos, a băgat”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport Live.

România – Ungaria 2-1! Echipele de start:

România U21: Vlad – Haruț, Ciobotariu, Pașcanu, Boboc – Olaru, Marin, Ciobanu – Moruțan, Ganea, Mățan
Rezerve: Aioani, Eșanu, Opruț, Drăgușin, Dulca, Cîmpanu, Oaidă, Chindriș, Oct. Popescu, Itu, Vlădoiu, Ad. Petre

Ungaria U21: Bese – Bolla, Balogh, Mocsi, Deutsch – Csonka, Mezei – Skribek, Szendrei, Kiss – Szoke
Rezerve: Auerbach, Kovacs, Varju, Huszti, Palincsar, Biro, Tamas, Hinora, Kata, Barany, Bukta, Kovacsreti

The post Adi Mutu, prima reacție după victoria cu Ungaria U21: „Asta definește această generație!” Mesaj pentru fanii naționalei appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă