Adi Mutu e în culmea fericirii! Reușită senzațională pentru echipa de tineret a României cu Ungaria

2 săptămâni in urmă 2

România U21 a avut un meci geu în această seară în grupa A de la Campionatele Europene. După egalul cu Olanda, echipa lui Adi Mutu a întâlnit țara gazdă, Ungaria. Meciul, unul spectaculos, s-a încheiat așa cum ne doream, cu o victorie.

România U21 bate Ungaria U21, la ea acasă

Adi Mutu și elevii din Naționala României U21 au jucată în această seară un nou meci pentru accederea în faza superioară a campionatelor Europene de Fotbal U21. După egfalul cu Olanda, românia adat piept cu echipa Ungariei, de altfel țara gazdă a turneului. La finalul celor 90 de minute de jo, Adi Mutu este în culmea fericirii. România U21 a încheiat meciul cu o victorie așteptată. Sorul final a fost de 2-1 pentru elevii lui Adi Mutu.

Golurile au fost marcate pentru România U21 de Alexandru Mățan în minutul 70 și Pașcanu în minutul 86. Golul ungurilor a fost marcat de Csonka în minutul 56, deși ar fi trebuit anulat golul pentru un fault în careul de 16 metri al românilor. În minutul 42, în urma uni al doilea fault, jucătorul maghiar Szoke, primește al doilea cartonaș galben și este eliminat de pe teren.

Arbitrajul belgian a trecut ușor peste un fault în minutul 50 al partidei, asupra lui Andrei Ciobanu. Contrar așteptărilor, după victoria cu 2-1 împotriva Ungariei, România U21 urcă pe locul întâi în grupa A, cu patru puncte, urmată de echipa Germaniei cu trei puncte.

România are șanse de calificare în semifinale

România U21 mai are de jucat cu Germania. Dacă joacă la fel are toate șansele să meargă în faza superioară a turneului european pentru tineret. Celebrul analist și fost mare fotbalist, Ilie Dumitrescu, declara pentru Digi Sport, la finalul meciului:

„Când vezi că adversarul nu mai poate să-ți pună probleme, poți să retragi unul dintre Olaru sau Ciobanu în fața apărării, poți să-l scoți pe Marin, care e un jucător extrem de important în economia jocului, pe faza defensivă, dar pe faza ofensivă are anumite limite.

Îl vedeam numai cu pasă în spate. Nu am văzut o pasă pe poziție viitoare de la Marin în seara asta. Eu am fost șocat să nu văd nicio pasă pe poziție viitoare. Și atunci, poți să introduci un Octavian Popescu, un Cîmpanu, adică poți să introduci niște jucători. Până la urmă i-a ieșit și asta e cel mai important”, a spus Ilie Dumitrescu la Fotbal Club.

Rămâne să urmărim parcursul Naționalei România U21, în următorul meci, și să le ținem pumnii în continuare. Puteți urmări desfășurarea meciului, minut cu minut, pe Playsport.ro.

The post Adi Mutu e în culmea fericirii! Reușită senzațională pentru echipa de tineret a României cu Ungaria appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă