Adi Mutu a stat de vorbă cu oficialii FRF, după ce Neluțu Varga a spus că-l vrea la CFR Cluj

1 lună in urmă 21

Cupa României: Csikszereda - UTA Arad, luni, 14:00, Digi Sport 1

Liga a 2-a: Dunărea - Turris, marți, 16:45, Digi Sport 1

Destul de rapid, subiectul a ajuns și pe masa celor de la sediul Federației Române de Fotbal. Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la Casa Fotbalului, a stat de vorbă cu selecționerul României U21 pe această temă.

Ce le-a spus Mutu oficialilor FRF după ce Neluțu Varga a spus că-l vrea la CFR Cluj

Câteva ore mai târziu, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a oferit un răspuns oficial.

"Directorul tehnic a discutat astăzi despre subiectul care a aparut în presă. Adrian Mutu a infirmat faptul că a fost contactat de către CFR Cluj.

Ba, mai mult, contractul lui Adrian Mutu a fost prelungit automat prin obţinerea acestei calificări (n.r. - La Euro U21 2021)", a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă.

De asemenea, Burleanu a profitat de ocazie pentru a clarifica și situația lui Mirel Rădoi (39 de ani), despre care s-a tot spus că este aproape de a o prelua pe Universitatea Craiova.

"Niciodată nu s-a pus problema ca Mirel Rădoi să plece de la echipa naţională. Ba, mai mult, dupa şedinţa Comitetului Executiv din luna octombrie am clarificat acest lucru şi interesul Federaţiei ca Mirel Rădoi să continue pe banca tricolorilor", a mai spus Răzvan Burleanu.

Etichete: dan petrescu , adi mutu , razvan burleanu , nelutu varga , dan petrescu nelutu varga
Citeşte Articolul Întreg

Powered By Seo Tools