Adi Mutu a contribuit la transferul lui Dennis Man la Parma. „M-au sunat! Pentru el, abia acum începe fotbalul adevărat!”

1 lună in urmă 19

Adi Mutu, selecționerul echipei naționale a României U21, a vorbit despre transferul lui Dennis Man la Parma și susține că a fost contactat de către italieni pentru a afla informații despre internaționalul român.

Dennis Man a fost vândut de Gigi Becali la Parma în schimbul sumei de 13 milioane de euro, dar latifundiarul din Pipera poate încasa 15.000.000 de euro datorită unor bonusuri din contractul fotbalistului în vârstă de 22 de ani.

Adi Mutu crede că Dennis Man va da randament la Parma și i-a transmis mijlocașului ofensiv că „pentru el abia acum începe fotbalul adevărat”.

Adi Mutu a contribuit la transferul lui Dennis Man la Parma

„Mă bucur foarte mult pentru Dennis și sunt convins că o să reușească. Trebuie să fie conștient de faptul că pentru el abia acum începe fotbalul adevărat. Am fost sunat de cei de la Parma înainte să se facă transferul, pentru că voiau să știe lucruri legate de calitățile lui tehnico-tactice, nimic altceva”, a declarat Adi Mutu pentru Fanatik.

„Normal că le-am spus tot ce știu, pentru că-l cunosc foarte bine de la naționala de tineret. Și așa s-a întâmplat cu toți jucătorii care s-au transferat și despre care am fost întrebat. Îi urez lui Man să dea goluri multe și să reușească în Italia”, a mai spus „Briliantul”.

Adi Mutu pariază pe Dennis Man

Mai mult, selecționerul echipei naționale a României susține că Dennis Man ar putea fi urmașul său.

„Poate fi urmașul meu. Asta trebuie să facă el în teren, să muncească, să dea goluri. Asta trebuie sa facă”, a mai adăugat selecționerul echipei naționale a României U21.

Cotat de site-urile de specialitate la 6,5 milioane de euro, Dennis Man a jucat în 20 de meciuri în tricoul formației roș-albastre și a dat 17 goluri, în toate competițiile. Mijlocașul ofensiv a oferit și 7 pase decisive.

The post Adi Mutu a contribuit la transferul lui Dennis Man la Parma. „M-au sunat! Pentru el, abia acum începe fotbalul adevărat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă