"Adevărul va ieşi la lumină!" Acuzat de legături cu crima organizată, preşedintele Federaţiei Sârbe de Fotbal a demisionat

3 săptămâni in urmă 1

WTA Miami: Sorana Cîrstea - Katrina Scott, marți, 19:00, Digi Sport 2

Liga 2: U Craiova 1948 - Farul Constanța, marți, 19:30, Digi Sport 1

Slavisa Kokeza a demisionat

Kokeza a fost audiat timp de câteva ore de poliţia sârbă şi apoi eliberat, luna trecută, după ce a respins acuzaţiile care i se aduc, însă presiunile din partea mass-media şi fanilor l-au forţat să demisioneze.

Federaţia de la Belgrad l-a numit ca preşedinte interimar pe adjunctul lui Kokeza, Marko Pantelic, până la alegerea unui nou preşedinte.

"Au fost făcute acuzaţii perfide şi lipsite de orice adevăr şi, pentru a permite echipei naţionale să se pregătească în linişte pentru următoarele meciuri, am demisionat", a declarat Kokeza, dând asigurări doreşte să scoată "adevărul la lumină", pentru ca imaginea lui să nu aibă de suferit.

Serbia începe campania de calificare la CM 2022

Serbia va începe campania de calificare la CM 2022 pe teren propriu împotriva Irlandei (miercuri), după care va juca împotriva Portugaliei (sâmbătă), înainte de a se deplasa în Azerbaidjan, săptămâna viitoare.

Acesta este al doilea scandal care zguduie fotbalul din fosta Iugoslavie în ultima vreme, după ce croatul Zoran Mamic a demisionat din postul de antrenor al echipei Dinamo Zagreb, lunea trecută, în urma unei condamnări la patru ani şi opt luni de închisoare pentru fraudă. Fratele său, Zdravko Mamic, fost director general al clubului Dinamo şi un alt conducător al grupării din Zagreb, împreună cu un fost funcţionar al fiscului, au fost de asemenea condamnaţi la închisoare în acest caz.

Cei patru au fost acuzaţi de evaziune fiscală în valoare de 12,2 milioane kuna (1,9 milioane dolari) şi pentru însuşirea sumei de 116 milioane de kuna, bani proveniţi din transferurile de jucători.

Dinamo Zagreb a învins-o joia trecută pe teren propriu, cu scorul de 3-0, pe Tottenham Hotspur, calificându-se în sferturile de finală ale Europa League.

Etichete: slavisa kokeza
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă