Adevărul despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira. Primele declaraţii: „Timpul vindecă tot!”

3 săptămâni in urmă 6

Adevărul despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira. Fanii celor doi s-au întrebat dacă este vorba despre o relație sau un proiect, iar acum cei doi artişti au lămurit acum totul: au lansat o melodie de dragoste în videoclipul căreia apar sărutându-se! Fanii așteaptau să primească tot mai multe reacții din partea celor doi artiști, care nu au dat niciun detaliu cu privire la viitoarea lor colaborare sau că fotografia cu pricina este doar o promovare. În secțiunea de comentarii a ultimei fotografii postate de Mario Fresh, acesta a fost criticat de prietenii săi virtuali, care au presupus că s-a despărțit din nou de Alexia Eram!

Adevărul despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira

Cei doi au lansat melodia de dragoste „Deziubește-mă”, în care cântă despre o iubire neîmplinită şi despre sentimente puternice. În videoclip, Mario Fresh şiu Mira joacă rolurile a doi iubiți, chiar se și sărută în repetate rânduri. „Se spune că timpul vindeca tot…”, a fost mesajul Mirei care a însoțit noua ei piesă.

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, surprins sărutându-se pătimaș cu o artistă cunoscută. Imaginea care a scandalizat fanii

„Deziubește-mă, dar nu uita / Că totuși ne-am iubit cândva / Și lasa-mă, dar nu lăsa / Amintiri în urma ta / Nu mă căuta, nu mai sunt a ta”, sunt câteva dintre versurile melodiei lansate de Mario Fresh și Mira.

Cum și-a amenajat cântăreața Mira locuința. Mobilier de lux, sisteme smart și un dressing impresionant FOTO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă