Adevărul despre sărutul dintre Mario Fresh și Mira. Au făcut primele declarații: „Timpul vindecă tot”

3 săptămâni in urmă 17


Mario Fresh, care are o relație cu Alexia Eram, a apărut într-o imagine sărutându-se cu cântăreața Mira. Toți fanii s-au întrebat dacă este vorba despre o relație sau un proiect. Ei bine, ei au lămurit acum totul, au lansat o melodie de dragoste în videoclipul căreia apar sărutându-se.


În urmă cu două zile, Mira a distribuit pe Instagram o fotografie în care ea și Mario Fresh apar în prim-plan. Nu este vreun dubiu că artistul este în poză, are pe gât tatuajul cu litera R, e tuns într-un anumit fel și poartă haine largi. Cei doi se sărută, artista l-a luat în brațe pe Mario Fresh, iar el o ține tandru de gât.


La momentul respectiv, Mira nu a oferit vreo declarație referitor la imaginea postată, a desenat însă o inimă chiar pe fotografie, în partea stângă. Nu se știa dacă e vorba despre o poveste de iubire sau despre un proiect muzical, mai ales că cei doi sunt la aceeași casă de discuri.Astăzi au elucidat misterul, mai ales după sutele de întrebări pe care fanii le-au tot lăsat în spațiul public pentru cei doi. Mario Fresh și Mira au oferit primul răspuns. Cei doi au lansat melodia de dragoste „Deziubește-mă”, în care aceștia cântă despre o iubire neîmplinită, despre sentimente puternice.


În videoclip, cei doi cântăreți joacă rolurile a doi iubiți, chiar se și sărută în repetate rânduri. Sunt foarte apropiați, se îmbrățișează. „Se spune că timpul vindeca tot…”, a fost mesajul Mirei care a însoțit noua ei piesă.„Deziubește-mă, dar nu uita


Că totuși ne-am iubit cândva


Și lasa-mă, dar nu lăsa


Amintiri în urma ta.


Nu mă căuta, nu mai sunt a ta”, sunt câteva dintre versurile melodiei lansate astăzi, 16 noiembrie, de Mario Fresh și Mira.https://www.youtube.com/watch?v=2zGFYwi8cmU

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă