Adevărul despre relația Anei Porgras cu Zanni. Ce este, de fapt, între cei doi

3 săptămâni in urmă 23

Ana Porgras și Zannidache și-au fost alături în competiția ”Survivor România”. Cei doi se cunoșteau dinainte de a ajunge în Republica Dominicană, iar neajunsurile și dorul din junglă i-au apropiat. Ba chiar între cei doi au existat unele acțiuni care i-au făcut pe telespectatori să speculeze că trec ușor de la prietenie la dragoste. Eliminată recent de Jador, fosta gimnastă, ajunsă în țară, a comentat pe baza acestui subiect.

Ana Porgras, detalii despre relația cu Zanni din cadrul Survivor România

Ana Porgras a creat un val de reacții după ce a fost eliminată. Famoșii au pierdut un joc de imunitate, astfel că au fost nevoiți să nominalizeze în arenă un concurent pentru a-l trimite la votul publicului, spre eliminare. În această ecuație și favoritul telespectatorilor are un cuvânt de zis. Ca în majoritatea dăților, Jador a fost Faimosul care a dat un al doilea nume pentru eliminare. Cu predicția că va fi votată de public, dar și nedorind să sacrifice pe altcineva, a votat-o pe Ana, care a ieșit din concurs.

Ajunsă în România în urmă cu câteva zile, fosta Faimoasă a fost invitată în emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, pentru a vorbi despre aventura din junglă. Cu această ocazie, ea a ținut să menționeze că nu este iubita lui Zanni, ci că cei doi doar au o conexiune aparte.

„Țin să menționez că nu sunt iubita lui Zanni. Pur și simplu avem o conexiune a noastră.. E mult mai mult decât iubire, prietenie.. E un feeling între noi doi, pe care nici nu pot să vi-l explc. Ne înțelegem fără să vorbim, fără să comunicam în niciun fel.

A fost o apropiere naturală, nu a venit nici din partea mea, nici din partea lui. Pur și simplu așa a fost”, a declarat Ana Porgras.

Nu îi poartă pică lui Jador

„Nu cred ca Jador a vrut sa ma scoata. Cu toate ca spunea ca nu poate nu-s la fel de buna ca Elena, dar nu cred. Nici el nu s-a gandit ca voi parasi competitia. Cred ca a fost pentru el socul cu atat mai mare cu cat eram al doilea concurent care iesea „de pe mainile lui”. Si a fost un oarecare sentiment de vinovatie.

Zanni a facut o strategie foarte buna aseara. Ca sa nu iasa cineva de la Faimosi a nominalizat-o pe Elena. Am vazut comentarii, cum ca s-au certat si de asta a nominalizat-o, dar nu..”, i-a spus Ana lui Teo Trandafir.

The post Adevărul despre relația Anei Porgras cu Zanni. Ce este, de fapt, între cei doi appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă