Adevărul despre caracterul Simonei Halep: „Are o inimă de aur!” Sfătuitoarea sportivei face declarații inedite

1 lună in urmă 1

Katie Spellman, managerul de comunicare al Simonei Halep, a avut cuvinte superbe la adresa jucătoarei din România! Colaboratoarea Simonei, stabilită în Canada, a fost impresionată de caracterul sportivei noastre.

Katie Spellman, cea care deține o cunoscută firmă de comunicare, a devenit PR-ul Simonei Halep în anul 2018, sfătuind-o și în prezent pe constănțeancă în privinința aparițiilor publice. Comportamentul Simonei din afara terenului i-a lăsat lui Katie o impresie minunată.

Colaboratoarea Simonei Halep a fost angajata Asociației Tenisului Feminin (WTA), dar a decis să își deschidă propria agenție de PR și comunicare. Iar Simona Halep este una dintre preferatele lui Katie Spellman atunci când vine vorba de caracter.

Colaboratoarea Simonei Halep din Canada, cuvinte minunate la adresa jucătoarei de tenis

„Simona este un om incredibil cu o inimă de aur. Este o oportunitate incredibilă pentru mine să lucrez cu ea. Echipa Simonei aduce profesionalism în tenis prin fiecare detaliu cum nu am mai văzut până acum”, a declarat Katie Spellman pentru publicația The Tennis Tribe.

Katie Spellman este una dintre puținele persoane din afara României pe care Simona Halep le-a avut în echipa ei. Campioana de la Wimbledon a mai colaborat cu doar doi străini, ambii antrenori: Wim Fissette din Belgia, respectiv Darren Cahill din Australia.

Simona Halep a atins miercuri o bornă istorică, împlinind 7 ani consecutivi în Top 10 WTA

Simona Halep (2 WTA) a atins o nouă bornă impresionantă, miercuri, împlinind 7 ani consecutivi în Top 10 WTA! Într-un clasament all-time al jucătoarelor care au petrecut cel mai mult timp în primele 10 locuri din circuitul de tenis profesionist, Halep ocupă poziția a 8-a.

Halep a pătruns pentru prima oară în Top 10 mondial în luna ianuarie a anului 2014, după încheierea turneului de la Australian Open, în care s-a oprit în sferturile de finală (3-6, 0-6 cu Dominika Cibulkova). În ciuda înfrângerii usturătoare, Simona obținea cel mai bun rezultat al ei în turneele de Grand Slam.

The post Adevărul despre caracterul Simonei Halep: „Are o inimă de aur!” Sfătuitoarea sportivei face declarații inedite appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă