Adevăratul motiv pentru care negocierile dintre Loți Boloni și Răzvan Burleanu s-au tergiversat: colaboratorul viitorului selecționer ar avea un salariu prea mare! | EXCLUSIV

3 zile in urmă 10

Ladislau Boloni (68 de ani) și FRF păreau că s-au înțeles în privința unui contract pentru noul selecționer al României, însă negocierile s-au stopat brusc.

ProSport a aflat că adevăratul motiv pentru care negocierile dintre Loți Boloni și Răzvan Burleanu, președintele FRF, s-au tergiversat este legat de colaboratorul viitorului selecționer. Acesta ar avea un salariu care n-ar fi pe placul FRF.

„Nu la salariul și la contractul lui Loți Boloni sunt probleme. Discuțiile se prelungesc pentru că salariul lui Peter Catteeuw este prea mare. Este un preparator fizic pe care Boloni îl apreciază enorm, dar Răzvan Burleanu nu e dispus să îi achite un salariu la un nivel atât de ridicat.

S-a negociat și joi, s-a negociat și azi (n.r. vineri). Sunt două caractere puternice. Când s-a luat în calcul staff-ul, nu se știa exact venitul pe care ar trebui să îl aibă preparatorul belgian”, au declarat surse federale pentru ProSport.

Conform surselor ProSport, salariul cerut de Peter Catteeuw ar fi puțin peste 10.000 de euro lunar.

Peter Catteeuw, primul din stânga

Boloni a lucrat cu preparatorul Peter Catteeuw la Antwerp

Ladislau Boloni nu vrea să vină singur la cârma echipei naționale. Antrenorul vrea să-l aducă și pe preparatorul fizic din Belgia, Peter Catteeuw, în vârstă de 38 de ani. Cei doi au colaborat la Antwerp în perioada 2017-2020. Loți e impresionat de felul în care lucrează cu acest preparator fizic, mai ales că acesta este și doctor în pregătire fizică și de-a lungul carierei a mai activat la Genk.

Negocierile dintre Ladislau Boloni s-au întins pe mai multe zile, începând încă de pe 6 ianuarie. Cele două părți încă n-au bătut palma, însă nici nu vor să renunțe, iar următoarele ore sunt decisive în ceea ce privește numirea noului selecționer.

The post Adevăratul motiv pentru care negocierile dintre Loți Boloni și Răzvan Burleanu s-au tergiversat: colaboratorul viitorului selecționer ar avea un salariu prea mare! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă