Adevăratul motiv pentru care Mario Iorgulescu a provocat cumplitul accident din Bucureşti

1 lună in urmă 30

Ce detalii explozive mai ies la iveală din dosarul în care e judecat fiul fostului preşedinte al Ligii Profesionite de Fotbal, în exclusivitate la ShowBlitz.

Acuzaţiile aduse de procurori lui Mario iorgulescu sunt de-a dreptul şocante. 

"La data de 08.09.2019 pe fondul unei crize de gelozie si intr o stare de furie, avand o alcoolemie de 1,96 g/l si fiind sub influenta cocainei (..) Gino Mario Iorgulescu a condus autoturismul Aston Martin cu o viteză ce depăşeşte cu mult viteza legală de 60km/h".

Procurorii susţin că maşina era extrem de puternică, având 700 de cai-putere şi ajungea la viteze foarte mari într-un timp foarte scurt. Oricu, potrivit lor, Mario Iorgulescu a condus această maşină cu cel puţin 140 de km/h pe tot parcursul drumului său. Cert este că, la un moment dat, a trecut pe roşu şi s-a lovit de un alt autoturism omorând pe loc un om.

Mario Iorgulescu şi afacerile tatălui său

"Inculpatul nu a actionat frana, iar in momentul coliziunii pedala de acceleratie era apasata la maxim", au mai arătat procurorii. 

Cert este că Mario Iorgulescu nu şi-ar fi permis o astfel de maşină dacă nu era fiul tatălui său. Şi nici petreceri cu duiumul şi nici acces la unele dintre cele mai frumoase femei.

Presa a scris despre Gino Iorgulescu, fost preşedinte al LPF, că are o avere estimată între trei şi şapte milioane de euro.

Şi nu e de mirare. Fostul preşedintele al Ligii Profesioniste de Fotbal are afaceri în domeniul fotbalului, în cel imobiliar, al construcţiilor şi deţine un lanţ de restaurante. Funcţia de preşedinte al clubului de fotbal FC Naţional i-a deschis apetitul pentru business şi astfel, câţiva ani mai târziu, împreună cu Cosmin Olăroiu şi Valentin Sălăgean, au deschis mai multe localuri în Capitală.

Iorgulescu ar fi făcut bani frumoşi şi din vânzarea unor terenuri către către liga pe care o conduce, de patru ori mai scumpe decât preţul pieţei. Aceste tranzacţii imobiliare i-ar fi adus 350.000 de euro.

Cert este în acest moment că Mario Iorgulescu se află internat în Italia, de acolo de unde autorităţile române încearcă să îl extrădeze pentru a fi judecat în România.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă