Adevăr sau cacealma? Motivul real pentru care Ronaldo a aruncat tricoul lui Juve, gest care a stârnit furia suporterilor

3 săptămâni in urmă 21

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Cristiano Ronaldo i-ar fi promis unui copil de mingi tricoul, iar la final nu a făcut decât să se ţină de cuvânt. Apoi s-a îndreptat spre vestiare, starea sa de nervi fiind evidentă.

Ronaldo i-a aruncat tricoul unul copil de mingi?

"Băiatul era pe margine, iar tricoul a căzut pe pământ înainte de a fi preluat de către tânăr. Versiunea este confirmată de cei care se aflau în apropiere, în ciuda impresiei că a fost un gest de furie", titrează italienii.

Pe reţelele sociale, fanii lui Juve au condamnat gestul lui Cristiano, intrerpretat ca lipsă de respect pentru club.

Povestea aceasta vine după cea cu banderola de căpitan aruncată de Ronaldo, după ce arbitrul nu a validat un gol marcat de naţionala Portugaliei în jocul cu Serbia, scor 2-2, şi unii se întreabă dacă nu cumva se doreşte apărarea imaginii starului lusitan.

Totuşi, imaginile par să le dea dreptate celor care spun că Ronaldo i-a aruncat tricoul cuiva anume.

Galerie Foto

Cristiano Ronaldo este apărat de Andrea Pirlo

După momentul în care a aruncat tricoul, Cristiano Ronaldo a plecat direct spre vestiare, unde, conform italienilor de la Gazzetta dello Sport, într-un exces de furie, ar fi lovit în repetate rânduri pereții din cabină cu pumnii.

S-a înfuriat pentru că nu a dat gol, este normal pentru un jucător de calibrul lui. Vrea să fie mai bun, de asta s-a enervat.

Cristiano vrea mereu să înscrie, a avut și ocazii mari. Dar contează mai mult obiectivele echipei, decât cele personale. Dacă Cristiano dă 35 de goluri, o face pentru Juventus.

Nu va fi amendat pentru gestul său. Se întâmplă să ai reacții nervoase, așa că nu riscă nicio sancțiune”, a spus antrenorul Andrea Pirlo, după meci.

Nervii lui Cristiano au legătură cu faptul că nu a marcat în victoria cu Genoa, scor 3-1

Juventus a învins cu 3-1 pe Genoa, dar Cristiano Ronaldo a avut la final câteva gesturi de frustrare. 

Portughezul și-a aruncat tricoul la pământ după încheierea partidei şi s-a speculat că era furior pentru că nu reuşise să înscrie și să adauge încă un gol zestrei de 32 de reușite în toate competițiile în acest sezon. Starul bianconerilor a fost și autorul unei ratări uriașe în prima repriză.

A fost însă un indiciu care dă apă la moară celor care cred că CR7 va pleca în vară de la Torino și ar putea ajunge la Real Madrid sau la PSG.

Etichete: ronaldo , video juventus genoa , tricou ronaldo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă