Adela Popescu, o nouă imagine cu sarcina. Cum arată acum. Vedeta va deveni mamă pentru a treia oară. „A crescut foarte mult burtica în ultimele două săptămâni”

2 luni in urmă 1

Adela Popescu este din nou însărcinată și peste câteva luni va deveni mamă pentru a treia oară. Vedeta și soțul ei au petrecut o vacanță de vis în Maldive, unde prezentatoarea de la Vorbește Lumea s-a pozat în costum de baie și a publicat prima imagine cu burtica de gravidă. Acum, aceasta a avut o nouă surpriză pentru fani.

Adela Popescu și-a expus din nou sarcina pe contul de socializare, spre bucuria fanilor, care i-au lăsat zeci de comentarii. Alături de fotografie, vedeta a scris și un mesaj.

Adela Popescu, o nouă imagine cu sarcina. Cum arată acum. Vedeta va deveni mamă pentru a treia oară. „A crescut foarte mult burtica în ultimele două săptămâni”

„A crescut foarte mult burtica în ultimele două săptămâni. Mâine mergem să vedem ce se mai întâmplă acolo”, a scris Adela Popescu pe contul de socializare.

Luna trecută, Adela Popescu a recunoscut că este însărcinată din nou și ea și Radu Vâlcan vor avea al treilea copil al cuplului.

139923541_254076669407311_8676283123100803040_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Totul s-a petrecut chiar în timpul emisiunii Vorbește Lumea, de pe Pro TV, pe care o prezintă împreună cu Cove.

”O să avem un nepoțel! Așa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt însărcinată cu al treilea copil”, au fost primele cuvinte ale Adelei Popescu.

„S-au bucurat mult și bunicii. Nu mai țin minte cine a fost prima persoană care și-a dat seama, cred că o tocmai colegii de la Pro TV.

Mi-au spus că ar trebui să fac testul de sarcină, practic ei m-au trimis să-mi fac testul. Și l-am făcut și uite că a ieșit așa. Și tu (n.r. Cove) te-ai prins la un moment dat”, a mai spus prezentatoarea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă