Adela Popescu, însărcinată în 6 luni. S-a pozat în baie și le-a arătat tuturor cum arată acum. „La băiță cu toți trei băieții mei”

1 lună in urmă 4

Adela Popescu este gravidă pentru a doua oară, iar sarcina vedetei avansează văzând cu ochii. Mândră de felul în care arată, vedeta împărtășește cu fanii momentele importante din viața ei și a familiei.

De data asta, fosta prezentatoare de la „Vorbește Lumea” și-a arătat burtica de gravidă în baie.

Adela Popescu, însărcinată în 6 luni. S-a pozat în baie și le-a arătat tuturor cum arată acum. „La băiță cu toți trei băieții mei”

Adela Popescu a postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare alături de cei doi băieți ai ei în timp ce făceau baie „La băiță cu toți trei băieții mei”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu, despre relația cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de 10 ani, iar în 2015, cei doi s-au căsătorit. Au doi băieți, iar vedeta este din nou însărcinată.

Anul acesta, prezentatoarea de la PRO TV va aduce pe lume al treilea băiețel. Recent, aceasta a acordat un interviu, în care a vorbit despre ce înseamnă soțul ei pentru ea.

153861018_276245080523803_3541832790104729325_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și pot să fac orice în viață.

Pentru că, de fapt, tu nu ai nevoie de un bărbat care să crezi că-ți va rezolva problemele și că-ți va face o viață frumoasă. Ideea e ca el să te facă să crezi că tu poți asta.

El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”, i-a mărturisit actrița lui Mihai Morar la podcastul „Fain & Simplu”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă