Adela Popescu este însărcinată în 20 de săptămâni și a publicat ecografia cu bebelușul ei. „Nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc”

1 lună in urmă 1

Adela Popescu este gravidă în 20 de săptămâni și merge des la medic, pentru a se asigura că sarcina avansează corespunzător. Soția lui Radu Vâlcan are și un mesaj pentru cei care de teama coronavirusului, evită să meargă la spital pentru analize.

„Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un “cămin” sigur, așa că și în perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii.

Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome, probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă.

Adela Popescu este însărcinată în 20 de săptămâni și a publicat ecografia cu bebelușul ei. „Nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc”

Poate și eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de Covid.

140004449_255549652593346_3200135945277858604_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic!”, a spus Adela Popescu, potrivit Wowbiz.

„Nu amâna, timpul e esențial, iar prevenția bate orice tratament, așa că pune-te pe primul loc! Iar dacă ai nevoie, ia-ți masca măștilor, dezinfectantul dezinfectanților, încrederea încrederii și mergi la medic”, a mai adăugat vedeta pe Instagram. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă