Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil! Vedeta a anunțat că este ultima zi la emisiunea pe care o prezenta

1 lună in urmă 40

"Nu ne era de ajuns “haosul” actual, am vrut unul și mai mare, așa că... da, sunt însărcinată pentru a treia oară. Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia așteptăm să îl cunoaștem." a scris Adela Popescu pe Instagram.

"Vrem să fie în siguranță și pentru asta vom face tot ce ține de noi. Tocmai de aceea am și hotărât să mă retrag de la Vorbește Lumea atât de repede. Va pupăm tare și abia așteptăm să va ținem la curent cu ce mai urmează în viață noastră de familie." a mai scris Adela.

Vedetă a publicat un mesaj video pentru fani și a povestit ce planuri de viitor, are și de ce s-a retras așa repede din emisiunea TV pe care o prezenta

"Salutare! Am avut o zi super specială. Astăzi am anunțat în cadrul emisiunii Vorbește Lumea că da, sunt însărcinată pentru a treia oară și că astăzi este ultima mea zi la Vorbește Lumea.

Am luat decizia să plec atât de devreme pentru că e tot contextul asta global riscant și mi se pare important să am grijă de sănătatea bebelușului.

Am fost foarte emoționată, a fost foarte greu să iau această decizie dar cred că este cea mai inteleleapta. Și acum începe un nou capitol, voi sta mai mult pe acasă, voi poșta mai des aici

Voi avea mai multă grijă de bebeluși - și ăștia doi și de bebelușul din burtică. Și trebuie să va spun că sunt bine, că mulțumesc pentru toate mesajele și că bebe e bine, e foarte bine."

Ce spune Radu Vâlcan despre al treilea copil

În urmă cu ceva timp, Radu Vâlcan afirma că atât el cât și Adela se gândesc și la al treilea copil. Sunt extrem de fericiți alături de Alexandru și Andrei, dar dacă ar avea  o fetiță familia lor ar fi completă din toate punctele de vedere.

„Da, ne dorim (n.red. o fetiţă), să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi’, a spus Radu Vâlcan, la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă