Adela Popescu, detalii despre botezul lui Adrian, cel de-al treilea copil. Ce spune despre nașii micuțului

1 săptămână in urmă 33

Adela Popescu a devenit pentru a treia oară mamă de băiat, în luna iulie, când a venit pe lume Adrian. Actrița și Radu Vâlcan au împreună trei băieți și formează unul dntre cele mai solide și admirate cupluri. Recent, prezentatoarea de la Vorbește Lumea a dat noi detalii despre botezul bebelușului ei.

„Am aflat că sunt pozitivă cu două zile înainte de botez, așa că am amânat brusc! Nu cred că vom aștepta să treacă valul patru, ci vom face într-un mediu extrem de restrâns: familia și nașii”, a declarat Adela Popescu pentru revista VIVA!.

2582698604391330809016683756982408390983153nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Legat de nașii lui Adrian, Adela Popescu nu a dat niciun nume, rezumându-se în a spune că aceștia sunt foarte buni prieteni ai familiei.

„Așa cum am făcut și la căsătorie, dar și la primii băieți, nași vor fi niște prieteni apropiați de familie. Consider că nașii sunt parte din familia extinsă, și tocmai din acest motiv noi nu ne-am dorit să facem din asta… un proces de selecție sau ceva extrem de public. Iar cei care ne sunt apropiați știu asta, așa că nu se supără. (zâmbește)”, a mai adăugat actrița.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă