Adela Popescu, apariție de senzație la „Vorbește Lumea”. Ținuta vedetei însărcinată cu al treilea copil a atras atenția tuturor

2 luni in urmă 1

Adela Popescu a fost astăzi invitată în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV. Vedeta este însărcinată în 22 de săptămâni și arată perfect. Aceasta a purtat o rochie scurtă, ce i-a scos în evidență burtica de gravidă, dar și silueta care nu s-a modificat deloc până acum.

Adela Popescu a dat câteva sfaturi viitoarelor mămici și a vorbit despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

„Cred că toate schimbările pe care eu le-aș face acum la al treilea copil se nasc din lejeritatea. Nu poți să-i ceri unei femei la primul copil să aibă lejeritatea de la al treilea. Femeile dincolo de îngrijorarea sarcinii au acea listă celebră cu ce să cumpere.

Adela Popescu, apariție de senzație la „Vorbește Lumea”. Ținuta vedetei însărcinată cu al treilea copil a atras atenția tuturor

Eu aș păstra 10% din acea listă. Aș păstra scutele, un antitermic, pentru că Andrei, la două săptămâni la două săptămâni de viață, a făcut o viroză și într-o noapte a făcut febră și mi-a zis pediatra să-i dau antitermic, dar nu aveam în casă”, a spus Adela Popescu în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de luni, 15 martie.

142382223_258583405623304_7104000155020646245_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„În cazul în care mamele își doresc să alăpteze, le-aș recomanda o pompă de muls.

Până se reglează lactația, sânii trec prin tot felul de schimbări. (…) Din experiența mea, îmi dau seama că bebelușul a mâncat suficient, pentru că după ce se trezea îi verificam scutecul și avea cel puțin trei scaune și șase.

E recomandat să nu lași copilul ca mai devreme de 10 minute să adoarmă la sân”, a continuat vedeta.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă