Adela, o tânără româncă de 24 de ani, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra: "Iartă-mă că nu te-am salvat şi acum. Nu mi-o voi ierta niciodată!"

2 luni in urmă 81

De Veronica Micu.
Publicat: 19.08.2021, 14:45.
Actualizat: 19.08.2021, 15:01

Adela M., o tânără româncă în vârstă de 24 de ani, de loc din Someş-Odorhei, a fost găsită fără suflare într-o cameră de hotel din Londra. Autorităţile din Marea Britanie au anunţat poliţia din Sălaj de moartea fetei, dar şi faptul că o anchetă este în curs.

Galerie (4)

Adela, o tânără româncă de 24 de ani, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra

Facebook

Poliţiştii britanici nu au dat amănunte despre circumstanţele în care s-a produs decesul fetei. Doar le-au transmis agenţilor români să îi anunţe familia.

Conform profilului de Facebook, tânăra de 21 de ani a învăţat la Liceul Teoretic "Ion Agarbiceanu" Jibou şi a urmat cursurile Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj. De câţiva ani, însă, era plecată în străinătate.

Adela, plânsă de prieteni şi familie

După aflarea veştii tragice, prietenii şi rudele tinerei au transmis zeci de mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare.

"Dumnezeu te-a vrut la el! Noi te-am fi vrut aici! Sa ma ierti ca am plecat de langa tine, sa ma ierti ca te-am certat, ca nu te-am ascultat cand trebuia! Esti sora mea din alta mama, ai fost familia mea! Iartă-mă ca nu am stat langa tine... Azi erai aici cu noi Ela! Te iubesc și te voi iubi mereu! Imi e greu sa cred ca te voi conduce pe ultimul drum! Drum lin spre ingeri frumoasa mea!", a scris o prietenă a Adelei.

"În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Vei rămâne mereu in inimile noastre, pitic", o altă apropiată a fetei.

Poliţiştii britanici continuă să facă verificări în acest caz, urmând ca, la finalul anchetei, să stabilească şi cauzele care au dus la producerea tragediei.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Alex Prunean -

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă