Adda, voință de fier și sacrificii în numele carierei: „M-am ținut de planul A chiar dacă am murit de foame”

4 săptămâni in urmă 21

Adda a povestit la podcastul lui Damian Drăghici despre anxietăți și stări de depresie.

Damian Drăghici a deschis subiectul legat de copilăria artistei, de cum era ea la vârste fragede, iar Adda a mărturisit că a fost un copil foarte cuminte, dar care a știut mereu cum să se impună chiar și în fața părinților.

Adda a povestit despre visul și dorința de a deveni artistă.

„Am filmări cu mine de când aveam 11 luni și cântam. Cred că de atunci.”, a recunoscut ea atunci când a fost întrebată despre vârsta de la care a început să cânte, descoperindu-și astfel talentul muzical.

Planul A și singurul avut vreodată a fost muzica, de care s-a ținut chiar și în perioadele critice și la care nu a renunțat niciodată și nici nu va renunța prea curând.

„La grădiniță ne întrebau educatoarele: ce vreți să vă faceți când veți fi mari? Toate fetițele doctorițe, ce se mai purta pe atunci, avocat. Eu voiam să fiu cântăreață… cântăreață și actriță. Actriță nu am ajuns, dar nu e târziu niciodată. Dar muzica pentru mine a fost planul A și eu nu am avut plan B niciodată. M-am ținut de planul A și dacă am murit de foame […]”, a mai povestit Adda cu zâmbetul pe buze, în cadrul aceluiași podcast.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă