Adda a renunțat la blond și a ales un look neobișnuit! Cum arată acum: „Plăcerile vieții nu se discută”

2 months ago 4

Autor: Redacție a1.ro
Joi, 17 Septembrie 2020, 15:41 Actualizat Joi, 17 Septembrie 2020, 16:23

Adda, concurentă în sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, și-a surprins admiratorii cu o schimbare radicală de look! Părul artistei are acum o culoare neobișnuită și fanii de pe Instagram au reacționat imediat când au văzut poza.

Adda este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, aceasta având mai bine de șase sute de mii de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Instagram.

După ce a făcut senzație în sezonul 3 „Asia Express” de la Antena 1, împreună cu soțul său, Cătălin Rizea, Adda a decis să demonstreze că nu există provocări prea mari pentru ea, așa că a acceptat să intre în caruselul transformărilor spectaculoase, din sezonul 15 al show-ului „Te cunosc de undeva”.

citește și: Adda și-a filmat fiul și fanii au trăit o surpriză uriașă. Ce a dezvăluit cel mic: „Măcar la perle seamănă cu mami”

Cameleonică, talentată și extrem de ambițioasă, cântăreața a demonstrat încă din prima ediție a emisiunii că este capabilă să facă spectacol la superlativ. De curând, aceasta a recurs la o schimbare radicală de look, fapt ce i-a surprins pe fani.

Pe Adda o puteți vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, în sezonul 15 al super show-ului „Te cunosc de undeva”!

Read Entire Article
Powered By Seo Tools