Adda a dezvăluit cauza problemelor ei de sănătate. „Nu ne spune nimeni asta”

3 săptămâni in urmă 19


S-a ferit o bună vreme să vorbească despre problemele de sănătate cu care se confruntă, dar Adda le-a dezvăluit acum fanilor prin ce trece și care sunt cauzele bolii. Vrea să-i ajute pe cei care au primit un diagnostic la fel ca al ei.


La începutul lunii februarie Adda s-a confesat în fața urmăritorilor din mediul online. De aproximativ șase luni suferă de dermografism. Acesta se caracterizează printr-o sensibilitate la atingeri. Artistei îi apar răni pe piele, la o simplă atingere.


Acum, Adda a aflat ce i-a provocat această problemă în organism. „Dezechilibre, din toate punctele de vedere! Stil de viaţă, alimentaţie, stres, gânduri, oboseală cronică, medicamente luate în exces când nu este cazul. Mai ales antibiotice şi antiinflamatoare. Dar nu ne spune nimeni asta. Nu suntem educaţi în sensul ăsta! Nu suntem educaţi să prevenim, suntem educaţi să tratăm simptome! Ah, şi excitanţii pentru creier: ciocolată, zahăr, cofeină. Ne dau un boost de energie ca să «rezistăm»… până când se rupe lanţul şi în interiorul nostru se produce un efect de domino şi cade totul, rând pe rând”, a scris Adda pe Instagram.Cântăreața a mers în repetate rânduri la medic, acolo a primit ajutorul de care avea nevoie. Adda le-a povestit şi celor care se confruntă cu aceeaşi boală despre paşii pe care ea i-a urmat. „Am început o detoxificare puternică, atât fizică, cât şi psihică. Lucrez cu doctori specializaţi în medicină cuantică şi psihoterapie. Ţin o dietă strictă şi iau suplimente. Cu timpul, mă voi vindeca trup şi suflet!”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă