Adalberto Penaranda, marele pericol pentru apărarea CFR-ului la Sofia! Watford l-a dat afară după o orgie sexuală | VIDEO

4 luni in urmă 17

ȚSKA Sofia și CFR se întâlnesc de la ora 19:55 în grupele Europa League, iar marele pericol pentru campioana României poate să fie Adalberto Penaranda, care a fost filmat recent în ipostaze incredibile.

În vârstă de 23 de ani, starul celor de la ȚSKA a declanșat un scandal uriaș la Watford, după ce a revenit în Anglia, de la Eupen, acolo unde a fost împrumutat.

Duelul dintre ȚSKA Sofia și CFR Cluj este Live Video Online pe prosport.ro, iar la TV partida poate fi urmărită pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+. Partida de la Sofia se va juca cu spectatori. Ministerul Sănătății din Bulgaria a deschis stadioanele, în plină pandemie, dar arenele nu pot fi ocupate decât în proporție de 30 la sută. La duelul cu CFR Cluj pot intra aproximativ 13.000 de suporteri, iar aproape toate biletele au fost deja vândute.

Starul lui ȚSKA Sofia, Adalberto Penaranda, implicat într-un scandal imens în Anglia

În vara acestui an, Penaranda a revenit la Watford, însă a fost taxat aspru după un scandal uriaș.

Atacantul a apărut pe social-media în ipostaze incredibile, iar Watford l-a dat afară după ce fotbalistul a fost surprins în timpul unei petreceri sexuale.

Imagini de la această orgie au fost filmate de un prieten al Penarand, ajungând apoi pe Instagram, în secțiunea story.

De @estendenciavzl: "Peñaranda, el futbolista profesional venezolano, es tendencia porque subió unas historias en Instagram en la opción de "mejores amigos" con videos de una fiesta bastante íntima, y las críticas hacia él no escasean"pic.twitter.com/OBiijnzNSf

— El Jojoto (@Jojotoweb) July 30, 2020

Materialul video a ajuns și în presă, iar jucătorul din Venezuela a fost trimis la echipa a doua, iar apoi Watford l-a împrumutat în Bulgaria, la ȚSKA Sofia.

Penaranda a jucat într-un singur meci pentru ȚSKA Sofia, de când a fost împrumutat în Bulgaria.

Vârful a fost titular în ultima etapă din campionat, în remiza cu Beroe, scor 1-1. Penaranda a jucat 71 de minute, fiind schimbat cu Carey.

The post Adalberto Penaranda, marele pericol pentru apărarea CFR-ului la Sofia! Watford l-a dat afară după o orgie sexuală | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă