Adailton, variantă de antrenor pentru un club din Liga 1: ”Este o salvare imensă”

5 zile in urmă 7

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Scoția - Ucraina, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

FC Botoșani a suferit un eșec drastic în etapa a 11-a a Ligii 1, 0-7 cu Sepsi, iar după meci, Valeriu Iftime (63 de ani) dădea de înțeles că a ajuns la concluzia că Mihai Teja, instalat la începutul sezonului pe banca tehnică, nu este antrenorul potrivit pentru FC Botoșani, însă a decis totuși să-i mai acorde o șansă tehnicianului.

Adailton, variantă pentru FC Botoșani în cazul despărțirii de Mihai Teja

În cazul în care lucrurile nu vor funcționa în continuare, Valeriu Iftime îl vrea în locul lui Mihai Teja pe brazilianul Adailton, ajuns tehnician după ce a renunțat la cariera de jucător.

Este o variantă, da! Ce vreți să mai spun? Dacă vine Adailton în România, pentru mine și pentru fotbalul din Botoșani este o salvare imensă. S-a pus problema Adailton înainte de numirea lui Mihai Teja”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Playsport.

Adailton, ca antrenor, a avut activitate din postura de secund la Poli Virtus din Italia și a fost principal la Carpaneto Chero. 

Decizia luată de Valeriu Iftime în privința lui Mihai Teja, după 0-7 cu Sepsi

Doctori fără frontieră sau îngeri în costum medical: fă cunoștință cu cei care lasă tot și pleacă în lume, să ajute. Pe Digi Life și Digi Online, de la 21:00!

Omul de afaceri a anunțat că a decis să-i mai acorde o șansă lui Mihai Teja, care riscă, totuși, să fie demis. Totul ar depinde de meciul cu U Cluj, disputat după pauza pentru jocurile echipelor naționale.

E adevărat că lucrurile sunt destul de complicate la Botoșani, cu un rezultat rușinos care ne pune cu capul în pământ pe toți, dar până la urmă încep să cred că nu doar Mihai este vinovat și vreau să îi mai dau o șansă. Dacă ne bate Clujul atunci încerc să mă gândesc la o varianta.

Momentan rămâne Mihai. Respect meseria asta, nu cred că e doar o greșeală de antrenor. E o greșeală colectivă, și a mea, și a antrenorului, dar în special a celor care au fost pe teren”, a spus Valeriu Iftime, conform sursei citate.

FC Botoșani are cinci meciuri consecutive fără victorie

FC Botoșani a început bine sezonul, cu trei victorii și două remize în primele cinci etape, însă din următoarele cinci jocuri a scos doar un punct, din remiza cu FC Argeș, 0-0.

În acel interval, FC Botoșani a pierdut cu Universitatea Craiova, 0-1, Petrolul, 1-2, UTA Arad, 1-2, și Sepsi, 0-7.

VIDEO Rezumat Sepsi - FC Botoșani 7-0

Etichete: adailton , mihai teja , valeriu iftime , adailton la fc botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă