Acuze incredibile în Liga 2! Un jucător se ia de propriul antrenor: „A făcut echipa strâmb, ca să pierdem!”

1 lună in urmă 2

Fostul fundaș stânge de la Dinamo, a fost găsit vinovat de tehnician după înfrângerea cu Petrolul, 0-4 (28 februarie, și a făcut acuzații extrem de dure la adresa lui Cojocaru, care nu se mai bazează pe serviciile lui.

„Am fost găsit țap ispășitor cu Petrolul, pentru că nu măcăn în teren! Păi nu suntem la Grădina Zoologică, ca să fie rațe pe margine care să măcăne. M-a pus pe mine căpitan și a zis că eu trebuia să vorbesc pe teren. El nu își asumă nimic! 

Să se uite că a făcut echipa strâmb! Nu poți să mă bagi pe mine, fundaș stânga, ca fundaș central! Și fundașul stânga e fundaș dreapta, fundașul dreapta nu e fundaș dreapta. Mi s-a părut că a făcut echipa ca să pierdem! Așa cred eu.

Nu e posibil ca după meciul cu Petrolul să jucăm un amical, având meci cu Bacău. Omul ăsta, de doi ani, dă pe toți afară. El face ce vrea, nu își asumă rezultatele. Are 7 puncte în doi ani. Ce să fac? Să joc marți în amical ca să mă accidentez? Unde ai mai pomenit să pui un amical la 48 de ore după un meci oficial? De ce? Ca să pierdem și sâmbătă?”, a spus Grecu la Radio Accent.

După 15 etape, Pandurii este pe locul 20 în Liga 2, cu 7 puncte. Pe 21 se află Turris, încă echipa din Teleorman s-a retras din campionat.

VIDEO Victor Becali intervine în scandalul momentului de la FCSB: „Trebuie să lămuresc povestea cu Iulian Cristea, Gigi și Anamaria”

Citește mai multe știri din Liga 2:

Antrenor nou la un club din Liga 2 » Obiectivul inedit pe care și l-a asumatOvidiu Stîngă a cedat nervos după egalul de la Chiajna: „Eu am venit în România să joc fotbal!” » Ce a declarat Claudiu Niculescu

Trecutul odios al ucigașului din Onești: cum a desfigurat un bărbat din comuna natală!

Libertatea

Playtech: Face amor pe bani sau cadouri? Scandal uriaș în muzica românească, artista a fost dată de gol de propria ei sora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă