Acuze grave la Pandurii, după meciul cu Petrolul! Dat afară, fostul dinamovist Constantin Grecu crede că antrenorul a făcut echipa astfel încât să se piardă jocul: ”A făcut echipa strâmb. Pe mine m-a scos țap ispășitor pentru că nu am măcănit”

2 luni in urmă 5

Fundașul Constantin Grecu (32 de ani, foto, în duel cu Romario Moise), unul dintre căpitanii echipei Pandurii din acest sezon, a fost anunțat, astăzi, 4 martie, de antrenorul Călin Cojocaru, că nu mai intră în vederile sale pentru restul campionatului.

Fundașului adus toamna trecută după despărțirea de ”FC U” Craiova i s-a reproșat, de către antrenor, că nu a ”măcănit” în timpul jocului cu Petrolul.

În replică, jucătorul susține că antrenorul a făcut echipa astfel încât să piardă meciul de duminica trecută. Petrolul a câștigat la pas la Târgu Jiu, scor 4-0, rezultat stabilit încă de la pauză.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Acuze grave la Pandurii, după meciul cu Petrolul! Dat afară, fostul dinamovist Constantin Grecu crede că antrenorul a făcut echipa astfel încât să se piardă jocul: ”A făcut echipa strâmb. Pe mine m-a scos țap ispășitor pentru că nu am măcănit” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă