Acuze grave la adresa FRF: ”L-au distrus pe Contra, cu Rădoi nu e bine, îl vor strica și pe Mutu!”

2 săptămâni in urmă 3

Liga 1, etapa 29: Academica - Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1, etapa 29: Gaz Metan - FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Iar Ionuț Lupescu a dezvăluit cine sunt principalii vinovați pentru faptul că echipa națională nu mai ajunge în elita fotbalului. 

Fostul internațional a îndreptat degetul acuzator spre șefii federației, care numesc ca selecționeri antrenori care nu sunt pregătiți pentru acest rol.

”De vreo câțiva ani tot zicem că nu am mai văzut o echipă așa de slabă, degeaba vorbim dacă măsurile sunt contradictorii, sunt oameni care nu se pricep la fotbal, au luat aceste decizii care ne-au adus aici.

Când vrei sa promovezi tineri jucători îți trebuie om cu experiență pe bancă, trebuie să aduci oamenii cei mai competenți, care au ceva în spate.

Ionuț Lupescu: ”Nu cred că FRF îl poate da afară pe Rădoi

Îmi pare rău că Rădoi a acceptat, știu că e greu să refuzi echipa națională. El poate fi un antrenor de viitor, dar naționala este o pălărie mult prea mare pentru el acum.

L-au pus pe Contra și l-au distrus, l-au pus pe Rădoi și nu e bine, urmează Mutu, iar strică un antrenor, ei sunt cu potențial, dar nu iau calea normală, să aibă experiență la cluburi.

Nu cred că îl pot da afară pe Rădoi, e greu să aducă un nume, costă bani, FRF are probleme financiare”, a declarat Ionuț Lupescu într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club. 

Etichete: adrian mutu , cosmin contra , mirel radoi , ionut lupescu , frf selectioneri
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă