Acuze dure pentru Răzvan Burleanu. „FRF a primit bani pentru pandemie care nu au ajuns la cluburi. L-aș chema la DNA pe băiatul ăsta” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 1

Florin Prunea, fostul președinte al celor de la Dinamo și Poli Iași, a fost invitat la emisiunea ProSport LIVE și a vorbit despre situația tehnologiei VAR și despre oficialii de la FRF.

Răzvan Burleanu, a declarat că LPF vrea să îşi asume managementul implementării VAR, deşi nu contribuie financiar la acest proiect.

El a menţionat că vrea să forţeze mâna LPF să facă reduceri la nivelul salariilor sau să “pălăvrăgească mai puţin” şi să muncească mai mult.

Acuze dure pentru Răzvan Burleanu. „FRF a primit bani pentru pandemie care nu au ajuns la cluburi. L-aș chema la DNA pe băiatul ăsta”

„LPF dorește VAR-ul, dar FRF nu dorește tehnologia video din considerente financiare. Cluburile vor veni și cu o soluție financiară. Să vedem ce face Burleanu, pe cine mai jignește, în cine mai aruncă cu noroi…

Bani pentru implementare VAR, bani pentru pandemie, milioane de euro care nu ajung la cluburi. Bani care vin la FRF pentgru salariile a 4-5 oameni, că nu toți au salarii mari la FRF… Bani pentru diurne, se bat pentru deplasări la ce diurne sunt acolo! Unde să fie banii de VAR?

Am rămas șocat când a declarat Burleanu că se LPF pune mâna pe arbitraj și a zis că fac etrafic de influență la comisiile FRF!

Asta este DNA! Eu dacă aș fi procuror la DNA și aș vedea o astfel de declarație și l-aș chema pe băiatul ăsta și l-aș întreba ce-i cu asta…

E vorba de influențarea ierarhiei, ceva grav. A fost o manevră comunisto-securistică pentru a pune batista pe țambal. Pentru a ieși cu bomba asta. Sunt afirmații care nu au fost făcute vreodată în România. E sănătos la cap?”, se întreabă Florin Prunea.

Acesta a recunoscut că a fost ofertat de Răzvan Burleanu când a ieșit președinte la FRF. „Nu mă interesează niciun post acolo”.

The post Acuze dure pentru Răzvan Burleanu. „FRF a primit bani pentru pandemie care nu au ajuns la cluburi. L-aș chema la DNA pe băiatul ăsta” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă