Acuze dure după Botoșani - Craiova! Eduard Florescu a ieșit la atac: ”Mihai Bălașa ne-a înjurat tot meciul de familie”

3 săptămâni in urmă 15

  • Liga 1: Poli Iași - FC Voluntari, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Cei doi fotbaliști au fost eliminați în minutul patru al prelungirilor, după un conflict, început în timpul jocului. La interviul de la finalul partidei, Eduard Florescu a susținut că Mihai Bălașa l-a înjurat și l-a scuipat pe tot parcursul meciului, motiv pentru care nu își explică de ce a văzut și el cartonașul roșu.

VIDEO cu conflictul dintre Eduard Florescu și Mihai Bălașa:

Eduard Florescu, acuze dure la adresa lui Mihai Bălașa, după FC Botoșani - Craiova

Chiar nu înțeleg de ce mi-a dat roșu. Bălașa ne-a înjurat de morți, de familie, tot meciul. De la primul contact, din primul minut, a început să ne înjure pe toți.

Ne scuipă, ne înjură. Nu mi se pare normal să primesc și eu cartonaș roșu. Atât timp cât el mă trage de tricou, mă înjură de familie, de mamă, de tată, nu mi se pare corect. Probabil au fost puțin frustrați că i-am dominat tot meciul”, a declarat Eduard Florescu.

După remiza din nordul Moldovei, FC Botoșani este pe locul cinci în play-off, cu 22 de puncte, la egalitate cu ultima clasată, Academica Clinceni, care nu a jucat în această rundă, când întâlnește FCSB, joi, de la 20:15, în direct la Digi Sport 1.

De partea cealaltă, Universitatea Craiova rămâne pe trei, cu 31 de puncte, la cinci lungimi în spatele liderului FCSB și la patru în spatele celor de la CFR Cluj, formații care nu au jucat în această etapă.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Botoșani - Universitatea Craiova:

Etichete: mihai balasa , play-off liga 1 , eduard florescu , fc botosani universitatea craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă