ACUZAȚII ȘOC: Cristina Neagu, arătată cu degetul că a cerut blătuirea meciului cu Muntenegru: "Mi-a zis să trag, să ratez și să le lăsăm să mai marcheze ele două goluri"

3 săptămâni in urmă 4

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021, 17:54 / Actualizat joi, 25 martie 2021 18:01

Jovanka Radicevic (32 de ani), extrema dreaptă a naționalei din Muntenegru, spune că a fost rugată de Cristina Neagu (32 de ani) să o lase mai moale în finalul meciului decisiv pentru calificarea la Jocurile Olimpice. 

România a câștigat ultimul meci al Turneului Preolimpic de la Podgorica, 28-25 cu Muntenegru. Nu a fost însă suficient„Tricolorele” aveau nevoie de o victorie la cel puțin 5 goluri diferențăExista și un scenariu în care cele două adversare mergeau la braț la Jocurile Olimpice: victoria României la exact 5 goluri, iar muntenegrencele să înscrie de cel puțin 25 de ori.

La mai puțin de o săptămână distanță de meciul la finalul căruia echipa națională de handbal feminin a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, una dintre cele mai importanta jucătoare din reprezentativa Muntenegrului, în fața căreia n-am reușit să bifăm victoria la 5 goluri, de care aveam nevoie, a făcut dezvăluiri incredibile despre o încercare a Cristinei Neagu de a le determina pe handbalistele Muntenegrului să se lase deliberat învinse la 5 goluri, pentru ca România să meargă și ea mai departe, la Olimpiadă.

Radicevic: „Neagu mi-a spus să trag și să ratez”

Jovanka Radicevici, care a fost colegă cu Neagu la CSM București în sezonul 2018-2019, a făcut declarații uluitoare în presa din țara sa, mai precis pentru site-ul reprezentacija.me, citat de Telekom. 

„Chiar nu ne-am gândit deloc la calcule pentru alții. Când România a ajuns la un avans de 3 goluri, după ce noi am reușit să marcăm 25 de goluri, Cristina Neague a venit lângă mine și mi-a zis de mai multe ori: Joka, te rog trage și ratează! Lasă-ne să mai marcăm două goluri! I-am spus: Cris, nu am mingea și, chiar dacă aș avea, nu aș face-o. Sunt sigur că dacă ar fi fost invers, nici româncele n-ar fi gândit altfel decât mine și colegele mele", a spus Radicevici. 

România a făcut 28-25 spre finalul meciului și ar mai avut nevoie să înscrie de două goluri, fără să primească nici unul, pentru a merge la Tokyo împreună cu Muntenegru. În schimb, România a ratat calificarea, iar în Japonia va evolua Norvegia!

Radicevic, interviu incendiar în Muntenegru

În același interviu, Radicevici mai face o trimitere către naționala noastră, pe care o acuză că s-a purtat arogant în hotelul în care au fost cazate toate cele 3 reprezentantive. Același lucru îl spune Radicevici și despre Norvegia. 

„Au intrat în hotel foarte încrezătoare, în frunte cu Neagu și ne-au spus direct că ele vor trece de turneu și se vor califica. Sincer, m-a deranjat puțin, s-au comportat de parcă nici n-am fi existat, nici n-ar fi trebuit să mai joace cu noi. 

Am prietene și în naționala Norvegiei, am fost colegă cu Katrine Lunde și ele s-au comportat la fel. Căutau chiar o cameră specială pentru a avea unde să sărbătorească. Acest lucru arată că nu ne-au respectat sau nu ne-au luat în serios. Eu cred că trebuie să respecți toate echipe cu care joci", a mai spus Radicevici.

VIDEO. Costică Buceschi avertizează: „Bazându-ne atât de mulți ani pe Cristina Neagu, poate nu ne-am uitat ce creștem în spatele ei”

Citește și alte știri din handbal: 

România și-a aflat adversarele din preliminariile Campionatului European din 2022 » Când se vor juca meciurile

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Mădălina Ghenea pentru rolul Sophiei Loren. Culisele unui rol controversat


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă