Acuzații grave la CSA Steaua! Concursul pentru posturile de kinetorapeut a fost trucat? „Se cunoșteau dinainte. Cum să știi, ca membru al Comisiei, cum le cheamă pe fete?”. Cum ar fi fost „lucrat” concurentul fără pile | EXCLUSIV

2 luni in urmă 93

CSA Steaua a scos la concurs trei posturi de kinetoterapeut. Gabriel Drăgoianu, eliminat la proba finală cu cea mai mică medie, a depus o contestație. În urma acestui demers, întregul proces de desemnare a trei persoane în funcțiile de kinetoterapeut a fost suspendat intempestiv.

Povestea concursului naște unele întrebări în urma sesizărilor făcute de Gabriel Drăgoianu în exclusivitate pentru ProSport, dar și printr-o contestație scrisă adresată clubului „militar”.

Acesta avansează ideea că unele dintre intrebări n-au fost din subiectul concursului, iar o parte dintre răspunsuri n-au fost consemnate de membrii comisiei respective.

Acuzații grave la CSA Steaua! Concursul pentru posturile de kinetorapeut a fost trucat? „Se cunoșteau dinainte. Cum să știi, ca membru al Comisiei, cum le cheamă pe fete?”. Cum ar fi fost „lucrat” concurentul fără pile 

„Am fost kinetoterapeut la echipa de baschet în sezonul 2015-2016. Am fost cu ei peste tot în țară, am ajuns și în Eurocup, m-am plimbat prin Turcia și Muntengeru. Am fost cu ei, am suplinit medicul, am cărat și geanta cu medicamente. Am făcut de toate.

Acum am încercat să fiu angajat permanent la club. Am dat un concurs de angajare. Întrebările la examenul scris au fost unele capcană. Așa cred eu!

La proba practică, medicul care era în Comisie, Omer, mi-a pus întrebări care nu aveau legătura cu subiectul de examen. Eu a trebuit să răspund, erau din domeniul meu nu însă despre subiectul concursului. Am răspuns oricum, ca să vadă că știu. La întrebările pe subiect, ei mi-au trecut parțial răspunsurile corecte. M-am gândit că poate nu au timp și o să treacă la final, dar nu s-a întâmplat asta”, ni s-a confesat Gabriel Drăgoianu.

Contestație la finalul concursului. Imediat se suspendă locurile scoase pentru angajare

„La proba de interviu, aceeași situație. Întrebări pe lângă subiect și consemnări parțiale din răspunsurile mele. În schimb, celălalte concurente, două dintre ele au fost colege la facultate și le știa toată lumea: de la poartă până la membrii comisiei.

Toți le știau! Au fost 40 de candidați pentru trei posturi, după proba scrisă au rămas 6 candidați, după proba practică am rămas patru: eu și cele trei fete. Când s-a tras linie, au rămas doar ele trei și eu pe dinafară! Eu având cea mai mică medie.

Am făcut contestație și, în momentul în care le-am dat această contestație, imediat concursul s-a blocat”, a continuat kinetoterapeutul.

Două dintre concurentele, foste studente ale lui Gabriel Drăgoianu

„Părerea mea că se cunoșteau între ei, membrii Comisiei și cele trei fete, și mi-au pus întrebări în afara concursului ca să mă ducă cu mintea în altă parte. Au notat doar o parte din ce am spus eu. Cele trei n-au pregătire în domeniul medical, eu chiar am lucrat, știu cu ce se mănâncă aceastî meserie.

Interesant că cele trei fete și membrii Comisiei își vorbeau pe nume… A întrebat domnul doctor, cum intrăm la proba asta? Tot în ordine alfabetică? Celălalt domn a răspuns: Păi da, Cosmina, Cosmina Udrea e ultima!

Păi de unde știi tu, din 40 de persoane prezente, cum o cheamă pe una dintre ele? Te uiți la ea, toți aveam măști… Atenție! 5 persoane au făcut parte din această comisie”, a afirmat Gabriel Drăgoianu.

ANUNȚUL CSA STEAUA PRIVIND SUSPENDAREA CONCURSULUI. CLICK AICI PENTRU A CITI MOTIVAREA

„Două dintre concurente au fost studentele mele. Am depus contestație în scris, nu m-a întrebat nimeni nimic, nu m-a sunat nimeni. Din 12 decembrie, cei trei câștigători ar trebui să semneze contractele și să se prezinte la muncă. Dar totul e suspendat.

Aș fi vrut să-mi expun punctul de vedere. Probabil că voi fi primi un email oficial că sunt pe locul 4, cercetările n-au stabilit nimic deosebit. Mă aștept la asta”, a încheiat Gabriel Drăgoianu.

Am solicitat un punct de vedere celor de la CSA Steaua. În cazul în care va sosi va fi publicat ulterior pe site-ul ProSport.

The post Acuzații grave la CSA Steaua! Concursul pentru posturile de kinetorapeut a fost trucat? „Se cunoșteau dinainte. Cum să știi, ca membru al Comisiei, cum le cheamă pe fete?”. Cum ar fi fost „lucrat” concurentul fără pile | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă