Acuzații grave la adresa fanilor de la Dinamo. „Au intrat în vestiar, l-au desființat pe Jerry!”

2 luni in urmă 2

Ion Marin a lansat o serie de acuzații grave la adresa fanilor de la Dinamo implicați în programul „DDB” după ce gruparea din „Ștefan cel Mare” a fost umilită de Viitorul, scor 0-5.

Dinamo a fost distrusă de FC Viitorul în etapa 25 din Liga 1, scor 0-5, iar Ion Marin îi acuză pe fanii grupării din „Groapă” că au intrat în vestiar înaintea meciului din „Ștefan cel Mare” să le dea indicații fotbaliștilor.

Trei suporteri implicați în programul „Doar Dinamo București” au intrat în vestiarul echipei din „Ștefan cel Mare” să le dea indicații tactice jucătorilor, iar Ion Marin a vorbit despre acest episod.

Acuzații grave la adresa fanilor de la Dinamo

„Și eu am auzit lucrul acesta, că au intrat doi suporteri în vestiar și și-au permis să dea indicații de joc! Pur și simplu l-au desființat pe Jerry (n.r Ionel Gane), i-au distrus personalitatea, i-au distrus autoritatea. Dacă s-a întâmplat lucrul acesta, este începutul dezastrului. N-au voie în vestiar! Ce să caute acolo? Ce să caute în vestiar?

Lasă, domnule, antrenorul în pace! Eu îl luam de mână și îl aruncam pe ușă afară! Dacă asta s-a întâmplat, Jerry nu mai poate să antreneze la Dinamo”, a spus Ion Marin, la Digi Sport Matinal.

Dinamo se află la cinci puncte distanță de zona de retrogradare

Dinamo a fost învinsă de FC Viitorul în etapa 25 din Liga 1, scor 0-5, iar formația din „Groapă” se află pe locul 13 în clasament, cu 26 de puncte, la patru puncte în fața lui Hermannstadt, echipă aflată pe loc de baraj și la cinci distanță de FC Voluntari, formație care ocupă poziție de retrogradare.

Dinamo se va duela cu FC Voluntari în etapa 26 din Liga 1, luni, 8 martie, de la ora 20.30, pe stadionul „Anghel Iordănescu”, iar partida va fi Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

The post Acuzații grave la adresa fanilor de la Dinamo. „Au intrat în vestiar, l-au desființat pe Jerry!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă