Acuzații grave la adresa Amnei după ce s-a îmbolnăvit. Vedeta e furioasă: ”Ăsta este ultimul lucru”

3 săptămâni in urmă 14

Amna și-a ieșit grav din fire pe rețelele de socializare. Aceasta a trecut prin clipe grele din cauza infecției cu noul coronavirus și s-a enervat serios atunci când unii dintre internauți au acuzat-o că ar fi mințit și că totul ar fi fost numai o înscenare.

Acuzații grave la adresa Amnei după ce s-a îmbolnăvit

Amna nu trece printr-o perioadă prea grozavă. Aceasta a fost infectată cu noul coronavirus, iar zilele trecute a ajns chiar la spital. Medicii i-au oferit tot ajutorul, iar în prezent artista s-a întors acasă, în izolare, dar din fericire starea sa de sănătate este ceva mai bună. De altfel, Amna a spus că în toată această perioadă a primit multe mesaje de încurajare și de susținere, mulțumindu-le celor care i-au fost alături. Doar că artista a avut parte și de surprize neplăcute, mulți dintre internauți acuzând-o pe aceasta că a mințit și că totul nu a fost decât o înscenare.

 „Ăsta este ultimul lucru pe care mi-l doream: să stau de vorbă despre așa ceva în momentele astea, dar efectiv, de ieri, de când am făcut postarea, numai „prieteni” de genul ăsta, printre mesajele foarte frumoase, sunt și acești oameni care nu cred că eu sunt bolnavă, care cred că totul e o înscenare. În primul rând, sunt niște acte care dovedesc asta, în al doilea sunt niște niște doctori care se ocupă de mine. Nu înțeleg cât de bolnav să fii să crezi așa ceva”, a răbufnit Amna pe rețelele de socializare.

” Nu aș vrea să simțiți cât de nasol este”

Amna a fost, prin urmare, foarte surprinsă de răutatea oamenilor, dar s-a abținut să le răspundă cu aceeași monedă. Artista le-a urat tuturor sănătate, spunând că nu își dorește ca și alții să treacă prin ce a trecut ea, întrucât că este îngrozitor.

„Vă dau o veste nasoală, chiar și persoanele publice să îmbolnăvesc. Vă vine să credeți sau nu, chiar și oamenii ăștia au probleme și vă datorăm o bucată din viața noastră, nu să fim falși și să se ne prefacem că tot timpul este totul roz. Ba din contră, eu în locul vostru aș aprecia sinceritatea și transparența. (…) Vă doresc multă sănătate, mai ales celor care pun la îndoială cuvântul meu. Vă doresc din tot sufletul să nu vă lovească acest COVID, pentru că nu aș vrea să simțiți cât de nasol este”, a mai spus Amna tot pe rețelele de socializare.

The post Acuzații grave la adresa Amnei după ce s-a îmbolnăvit. Vedeta e furioasă: ”Ăsta este ultimul lucru” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă