Acuzații fără precedent în scandalul în care este implicat Novak Djokovic. Președintele Serbiei Aleksandar Vucic lansează o teorie șocantă: „Mă tem că vor dovedi ceva!”

1 săptămână in urmă 14

Președintele Serbiei Aleksandar Vucic îl acuză pe primul ministru al Australiei, Scott Morrosn, de complicitate la o „vânătoare de vrăjitoare” împotriva liderului mondial de tenis Novak Djokovic, în contextul în care marele jucător de tenis se află blocat într-un hotel din Melbourne, fiind nevaccinat împotriva COVID-19.

Miercuri, Novak Djokovic nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată.

Numărul 1 mondial a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. – 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore.

Acuzații fără precedent în scandalul în care este implicat Novak Djokovic. Președintele Serbiei Aleksandar Vucic lansează o teorie șocantă: „Mă tem că vor dovedi ceva!”

După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, până când va putea părăsi ţara.

În urma scandalului, președintele Serbiei a avut o nouă reacție, acuzând din nou autoritățile de la antipozi de o „vânătoare de vrăjitoare” și că prim ministrul Australiei se folosește de acest incident cu scopul de a beneficia politic.

„Ce nu este fairplay în această vânătoare politică de vrăjitoare împotriva lui Novak Djokovic, făcută de prim-ministrul australian, este că toată lumea se preface că aceleași reguli se aplică pentru toți. Mă tem că această hărțuire politică asupra lui Novak va continua până în momentul în care ei (nr. autoritățile australiene) vor dovedi ceva, pentru că atunci când nu poți învinge pe cineva, ajungi să apelezi la astfel de lucruri”, a transmis Vucic, potrivit RT.com.

Anterior, președintele țării vecine a mai avut o reacție pe pagina sa de Instagram, unde a tunat.

„Tocmai am terminat o conversație telefonică cu Novak Djokovic. I-am spus lui Novak că toată Serbia este alături de el și că autoritățile noastre iau toate măsurile pentru a opri hărțuirea celui mai bun tenismen din lume în cel mai scurt timp posibil. În conformitate cu toate normele dreptului public internațional, Serbia va lupta pentru Novak Djokovic, pentru dreptate și adevăr”, a transmis președintele Serbiei.

The post Acuzații fără precedent în scandalul în care este implicat Novak Djokovic. Președintele Serbiei Aleksandar Vucic lansează o teorie șocantă: „Mă tem că vor dovedi ceva!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă