Acuzații de favoritism pentru angajații Consiliului Județean Sibiu la vaccinare. Șefa instituției anunță o analiză

1 lună in urmă 1

Zeno Popovici, membru USR PLUS Sibiu și profesor asociat la Universitatea Lucian Blaga, îi acuză pe angajații Consiliului Județean Sibiu că și-au făcut rezervări pentru vaccinarea anti-covid într-un centru de vaccinare inaccesibil celorlalți locuitori din județ, scrie publicația locală Turnul Sfatului.

”Consiliul judetean isi vaccineaza tot personalul incepand de maine la centrul de vaccinare de la Spitalul Judetean, care nu este pe platforma (de programări – n.red.). Am vazut o confirmare de programare care arata exact ca cea de pe platforma, deci rezulta ca exista centre de vaccinare pe platforma care nu-s vizibile de muritorii de rand”, a scris Popovici pe Facebook.

Publicația Turnul Sfatului a cerut un răspuns din partea conducerii Consiliului Județean Sibiu la acuzațiile aduse de Zeno Popovici. Șefa instituției, Daniela Cîmpean, a refuzat să le răspundă ziariștilor, dar a anunțat pe Facebook că face o analiză pentru a vedea unde s-a produs ”eroarea”. (Foto: Daniela Cîmpean / Facebook)

Citește tot articolul pe TurnulSfatului.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă