Acuzat de infidelitate, celebrul Adam Levine se apără: ”Nu mi-am înșelat soția, dar am depășit limita!”

4 zile in urmă 20

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 11:53

156 citiri

Cântărețul Adam Levine (43 de ani), solistul trupei Maroon 5, e în centrul unor dezvăluiri incendiare făcute de fotomodelul Sumner Stroh, care susține că artistul căsătorit ar fi avut o aventură extraconjugală cu ea timp de un an.

Acuzațiile frumoasei brunete de 23 de ani vin la puțin timp după ce soția lui Adam Levine, Behati Prinsloo, a anunțat că e însărcinată cu al treilea copil al cuplului.

Sumner Stroh a publicat un videoclip pe Tik Tok în care pretinde că a fost amanta lui Adam Levine, care a vrut să-i folosească și numele pentru viitorul lui copil.

@sumnerstroh Replying to @alanasanders89 ♬ original sound - Sumner Stroh

Adam Levine a reacționat imediat, cu un mesaj în care își recunoaște parțial vina, susținând că nu și-a înșelat soția.

”Se vorbesc multe despre mine acum și vreau să fac lumină. Nu am avut o aventură, nu mi-am înșelat soția, dar am depășit limita într-o perioadă regretabilă din viața mea.

Soția mea și familia mea sunt tot ce îmi pasă în această lume. A fi atât de naiv și de prost încât să riști singurul lucru care contează cu adevărat a fost cea mai mare greșeală pe care am putut-o face vreodată.

Nu voi mai greși niciodată. Îmi asum întreaga responsabilitate. Vom trece peste asta. Și vom trece peste asta împreună”, i-a transmis Adam Levine soției.

Citește și:

 ”Mi-a fost rușine, am fost tânără și naivă” VIDEO

Cântărețul Adam Levine (43 de ani), solistul trupei Maroon 5, e în centrul unor dezvăluiri incendiare făcute de fotomodelul Sumner Stroh, care susține că artistul căsătorit ar fi avut o...

Veste minunată primită de Mark Zuckerberg. Cât de fericit este fondatorul Facebook

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan au anunţat, printr-o fotografie publicată pe Facebook, că aşteaptă al treilea copil, o fetiţă. CEO-ul Meta, în vârstă de 38 de ani, şi filantroapa...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă