Acuzat de "blat", Florentin Petre le-a răspuns ironic fanilor Brăilei: "Să se ocupe de cotele apelor Dunării"

2 luni in urmă 23

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

Florentin Petre: "Cârcotașii să se ocupe de cotele apelor Dunării"

"Să scrii tot felul de prostii visând la ceea ce și-ar dori ei să se întâmple, nu consider că este corect. (...) Acești indivizi, în loc să se bucure că există fotbal la Brăila și în loc să-și vadă de ale lor, aruncă cu noroi fără nicio noimă.

Am văzut că unii de la Asociația Suporterilor Dacia Unirea Brăila se ocupă de cotele la pariuri. Cârcotașii să se ocupe de cotele apelor Dunării. Pe noi să ne lase în pace. Asociația «suporterilor anonimi» să se ocupe de altceva.

Mai sunt pe lumea asta și oameni de onoare care se antrenează în condiții vitrege, cu bani puțini și care au făcut și vor face performanță. Dacia Unirea are în acest moment cel mai mic buget din Liga a 2-a, celelalte echipe au bugete începând de la 800.000 de euro până la aproape două milioane de euro.

Vă promit că toate meciurile Daciei Unirea se vor juca pe teren”", a spus Florentin Petre, potrivit publicației Obiectiv Vocea Brăilei.

Dacia Unirea Brăila, nou-promovată în Liga 2 cu cel mai mic buget

Florentin Petre a promovat în Liga 2 cu Dunărea Unirea Brăila după ce a trecut de Oțelul la baraj. A fost 1-1 în tur și 1-0 în retur.

Pe tot parcursul sezonului trecut, Dacia Unirea Brăila a avut mari probleme financiare. De altfel, la un moment dat, Petre a dezvăluit că președintele clubului "a luat banii de înmormântare de la bunica pentru a face noi deplasarea".

Etichete: florentin petre , dacia unirea braila
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă